حجت الاسلام موسوی مطلق: اگر می خواهیم جزء یاران امام باشیم باید از جوانیمان استفاده کنیم

کد خبر: 33701
مراسم جشن میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و شعر خوانی صابر خراسانی و مداحی حاج محمد کمیل و کربلایی امیر حسین گلنراقی در هیئت مکتب العباس علیه السلام برگزار شد.

 وارثمراسم جشن میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و شعر خوانی صابر خراسانی و مداحی حاج محمد کمیل و کربلایی امیر حسین گلنراقی در هیئت مکتب العباس علیه السلام برگزار شد. 

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام موسوی مطلق را می خوانید:


یکی از کارهای خوبی که در انقلاب یا جمهوری اسلامی بنیانش نهاده شد و خیلی به آن پرداختند و اما ارزش هایی را داشتیم که به فراموشی سپرده شد مثل اعتکاف که نیاز به احیا داشتند و بعد ها رونق گرفت. یا نماز جمعه قبل از اعتکاف فقط در قم برقرار می شد یا در تهران اما در همه جا صورت نمی گرفت. یکی از کارهای ارزشمند، احیای مناسبت ها و این ارزش ها بود. بزرگان و رسانه ها در احیای این ها اهمیت بسیار دارند. هیچ دین و مذهبی به اندازه اسلام اسطوره جهانی ندارد. ما هم در درون دین و هم در برون دین شخصیت های بسیاری داریم. ولادت بعضی از بزرگان دینی در تاریخ مشخص نیست اما ما روزی را به نام آن ها نام گذاری می کنیم. مانند تولد حضرت رقیه سلام الله علیها یا علی اصغر علیه السلام. از اول انقلاب رسم بر این شد که در بعضی از مناسبت ها این را به گروهی اختصاص بدهیم. نفس این که ما بخواهیم به جهت این که محرم را کمرنگ کنیم کار بدی است یا دهه و هفته ای را قرار بدهیم که مخالف با سنت اهل بیت است، یعنی با طی سیر کلی ای که اهل بیت علیهم السلام دارند، همخوانی ندارد. در این مسئله هم باید نه افراط و نه تفریط صورت بگیرد.

هیچ وقت قانون کلی در عالم وجود ندارد. همیشه یک استثنا هایی دارد الا بعضی از سنن الهی که همیشه پابرجاست. هر جا دین و جبهه حق نیاز داشته است به حمایت آنجا جوان و جوانان همیشه نقش اول را داشته اند و جایی اگر دین ثمره ای داشته است برای آن، ورود و حضور جوانان بوده است ولو کشته شده باشد که در این صورت بعدا از ثمره اش استفاده شده است. در شهدای کربلا غلبه آماری با جوانان است. در بسیاری از روایت ها هم نقل شده است که اکثر یاران ولی عصر عجل الله تعالی فرجه جوانان هستند. روزی که حضرت ظهور می کنند این یاران، یعنی هم سیصد و سیزده نفر و هم حلقات بعد، جوانان هستند. در بین رجعت کنندگان هم جوانان هستند.

حضرت در شب قبل از ظهور ندایی سر می دهند که آن سیصد و سیزده نفر می شنوند. این افراد هم خودشان خبر ندارند که یار امام زمان هستند و در آن زمان که ندا می رسد، متوجه می شوند. در نتیجه چون رجعت بعد از ظهور است این سیصد و سیزده نفر همگی قبل از ظهور اجتماع دارند و به حسب آن چه که در اخبار آمده است، همگی جوان هستند. اگر جوانی تان را صرف اطاعت از ولی خدا کنید یا می میرید و بعد برمی گردید و ولی خدا را کمک می کنید یا می مانید و پیر می شوید و از ثمرات کار شما دیگران استفاده می کنند یا در همین ایام جوانی خودتان ظهور حضرت را درک می کنید.

 اگر می خواهیم جزء یاران امام باشیم باید از جوانیمان استفاده کنیم. یعنی معیار همه افعال و گفتارمان حجت خدا باشد. اگر این چنین باشد آن عاقبت بخیری که نتیجه یک عمر بندگی است برای این فرد حاصل می شود. که انسان بتواند جوانی اش را در خدمت حجت خدا و ولی خدا باشد. قدم اول تمام قد در خدمت ولی خدا بودن، این است که به همه اوامر و نواهی که فرموده است، چشم بگوییم.

اگر ما نسبت به انجام واجبات و ترک محرمات اهتمام داریم، قدم اول را پیش بردیم. اما اگر شرعیات موضوعیتی در زندگی ما ندارد، که شرعیات هم خاصه اش جمع می شود در رساله عملیه مراجع عظام تقلید؛ اما اگر انسان به درون خودش رجوع می کند و می گوید این ها را کار نداشته باشیم و "فقط حسین را عشق است"، باید در پی اصلاح باشد. آقا سید احمد کربلایی می فرمایند اولین چیزی که برای سالک حجاب می شود تمسخر و سبک شمردن علما ظاهر است. اگر نمی دانی کاری که انجام میدهی رضایت امام زمان در آن است یا نیست بدان که هنوز عقب هستی.   

در ادامۀ این مراسم شاعر اهل بیت علیهم السلام، مصطفی صابر خراسانی به شعر خوانی و حاج محمد کمیل و امیرحسین گلنراقی به مولودی خوانی پرداختند.