قصص قرآنی ارائه دهنده سبک زندگی و ایدئولوژی اسلامی هستند
مولف «چهل قصه، چهل پند» افزود: یکی از ابعاد عجیب قصههای قرآن این است که به فرموده قرآن این قصص اندرزی برای اهل تفکر هستند که از این عبارت بر میآید که قصص قرآن داستانسرایی نمیکنند، بلکه الگوی زندگی در جامعه را ارائه میکنند و گنجینهای از علوم و معارفی هستند که ایدئولوژی اسلامی را در اختیار ما قرار میدهند.
پیشکسوت عرصه تلاوت قرآن کریم با تاکید بر اینکه میتوان از قصص قرآنی در خلق آثار ادبی و هنری استفاده کرد، گفت: این امر مستلزم تشکیل جلسات هماندیشی است. با کنکاش در ظرافتهای ادبی و دینی قصص قرآنی میتوان ادبیات فاخر و تاثیرگذاری را که برای نسلهای مختلف قابل استفاده باشد خلق کرد.
سلیمی با تاکید بر اینکه پیش از انقلاب اسلامی استفاده از قصص قرآنی در خلق آثار ادبی و هنری مغفول مانده بود، افزود: اخیراً به همت اساتید حوزه و دانشگاه و مربیان پرورشی توجه به قصص قرآنی بیشتر شده، ولی با این وجود هنوز هم میزان آثار ارائه شده کافی نیست و تا رسیدن به وضعیت مطلوب راه طولانی را در پیش داریم.
عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم گفت: هر یک از قصههای قرآن یک کتاب زندگی هستند که افقهای تازهای را پیش روی بشر باز میکنند.
وی تصریح کرد: خداوند متعال در خلال قصص قرآنی به زیبایی، اصول ادبی و داستاننویسی را که میتواند مورد الهام هنرمندان و نویسندگان باشد به کار برده و هر یک از شخصیتهای این داستانها نمادی از جنبههای مختلف زندگی انسانی هستند.
/م.ی216