واکنش جامعه وعاظ انقلابی به سند ننگین 2030
جمعی از واعظین و سخنرانان مطرح کشور در بیانیه ای در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، واکنش خود را به این سند ننگین نشان دادند:
وارث: سند 2030 یونسکو چیست؟!
سند 2030 یونسکو در سال سال 2015 میلادی با عنوان و پوشش سواد و افزایش کیفیت آموزش(سبک زندگی غربی)، با 17 هدف اصلی و 169 هدف ویژه در سازمان ملل به تصویب رسید و کشورهای عضو ملزم به رعایت آن شدند.
این اسناد با اهدافی خاص به تصویب رسیده و سازمان یونسکو مسئول اجرا و پیگیری اجرای آن در کشورهای عضو شده است. اگرچه این سند دارای بخش هایی از جمله برخورداری همگان از سیستم نظام آموزشی است اما در بخش هایی دارای برنامه هایی است که با فرهنگ و رفتار ایرانیان دارای مغایرت بسیاری است. موضوعاتی که به راحتی می تواند پروژه نفوذ را اجرایی کرده و با ایجاد تعارض در جامعه مشکلات بسیاری را برای مردم و نظام ایجاد کند.
در موضوع آموزشی این سند آورده شده است که همگان باید 9 سال حداقل تحصیل کرده و نابرابری آموزشی برداشته شود. همچنین آموزش ها باید دو زبانه یا چند زبانه باشد. موضوعاتی که اگرچه در نگاه سطحی مناسب به نظر می رسند اما دارای تعارضات بسیاری با فرهنگ کشور ما هستند. علاوه بر این موارد در این سند به موضوعات دیگری مانند اشتغال و توسعه مهارتها،آموزش های اجتماعی،شهروندی،آموزش عالی اشاره شده است مواردی که در جزئیات با روح حاکم بر نظام آموزشی کشور ما منافات دارد. گفتنی است موضوع مهم در این سند،مبهم بودن نحوه آموزش و روح حاکم بر ان است.
جمعی از واعظین و سخنرانان مطرح کشور در بیانیه ای در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، واکنش خود را به این سند ننگین نشان دادند:
بسم الله الرحمن الرحیم
.
یا ایها الذین امنو من یرتد منکم عن دینه فسوف یات الله بقوم یحبهم و یحبونه
.
جمهوری اسلامی ایران و استقرار این حکومت دینی که آرمان انبیاء و اولیاء الهی است، بنابر فرموده امام راحل عظیم الشان و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، حاصل خون هزاران شهید راست قامتِ تاریخ است و بر اساس تفکر جهاد و شهادت، ملت بزرگوار ایران، همواره و در همه عرصه های علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی، نه تنها درخشش داشته ، که در کنار نورافشانی جهانی اش، توانسته است دست مستکبرین و خنّاثان را از غرض ورزی های علمی و عملی کوتاه نماید .
اما با کمال تاسف اکنون که در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری قرار گرفته ایم، خبری سراسر غصه و درد را از لسان مبارک رهبری معظم و مقتدر انقلاب شنیدیم، که مایه تاسف و تاثر برای همگان بود. و نشان از نبود توجه لازم به مبحث ""جهاد کبیر"" و نفوذ ناپذیری در قبال دشمن است. جهت آگاهی اقشار مختلف جامعه از طرح استکباری ۲۰۳۰ یونسکو نکاتی تقدیم میگردد:
1. از خصوصیات ذاتی نظام سلطه، به رسمیت نشناختن هیچ حقی برای ملتها و تمدنهای گوناگون در استقلال فکری و فرهنگی است. مستکبرین و به تبع مجموعههای به اصطلاح بینالملی تحت نفوذ آنها، به دنبال ایجاد فرهنگ ابتذال واندیشه اومانیستی با محوریت تقدس زدایی هستند.این جزء مهمترین قواعد لاینفک مدرنیته می باشد. وظیفهی هر انسانِ آزاده، ایرانیِ با شرف و مسلمانِ با غیرت است که، در برابر هجمه مستکبرانهی نهادهای تحمیلگر شیاطین جهانی، مخالفت و مقابله کنند. روشن است که سستی در این امر ناشی از بیهویتیِ ملّی ، بیاعتقادیِ ایمانی است.
2. بدیهی است که منتسبین به اسلام عزیز و نظام مقدس اسلامی در این عرصه تکلیف روشنی دارند، و باید با اقدام و حضور پویا و هوشمندانه در عرصه های بین المللی حاضر شوند.امّا ظاهراً به هر دلیلی انگیزه و عزّت لازم در این زمینه وجود نداشتهاست؛ و متاسفانه یک بیتوجهی و غفلت همه گیر،رهبری معظم را گله مند کرده است.با این حال انتظار طبیعی از مسئول نظام اسلامی تبیین و دفاع از ممشای جمهوری اسلامی و اصول حقّهی آن است. نمایندهی جمهوری اسلامی در مجامع بینالمللی نمایندهی اسلام است و نه توریستِ حقوقبگیر.
3. بدتر از امضای سند خلاف مبانی اسلام و منطق قرآن وهویت ایرانی ما،اجرای مخفیانه و بی سر و صدای آن است. اگر از این غصه بمیریم جای ملامت نیست که عدهای نانخور حکومت اسلامی، حکم نسخ احکام شریعت مقدسّه را با فرهنگ معیوبِ ویرانگرِ فاسدِ غربی، ابلاغ کنند. سختی تحمل این امر زمانی بیشتر است که این حرکت در دوران عزت و شکوه انقلاب اسلامی و فرهنگ غنیّ آن در جهان و ضعف بارز نظام سلطه در همهی عرصهها در مقابل عظمت نظام اسلامی است. این موازنه به اعتراف خود دشمنان رقم خورده است.
4. از کسانی که مظاهر اجتماعی و سیاسی و روش زندگی خصوصی آنها حاکی از سکولاریسمِ دینی است و متدین به اسلام آمریکایی هستند، انتظاری بیش از این نیست امّا، انتظار بحق مومنین از مسئولان و نهادهای اصیل نظام اسلامی، بیداری و هوشیاری در برابر نفوذ دشمن در جنبههای مختلف است. اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به موضوعی در این درجهی اهمیت که مأموریت ذاتی این نهاد است ،هوشیار و منسجم نبوده جای تعجب دارد.البته باید گفت:در مناسبات، این سند تحول ما بوده است که با زحمت زبدگان و فرهیختگان تنظیم گردیده و بحق سرمایه جامعی در زمینه آموزش و تربیت بوده است، و در خیلی از کشورها به عنوان یک گوهر ارزنده از آن استفاده شده است.خدمات بسیار زیادی که در زمینه آموزش و مبارزه با بی سوادی تحیر جهانیان را برانگیخته است.
در پایان به عنوان خادمان شریعت و انقلاب در جلسات و محافل دینی، ضمن تعزیت به خدمت ملّت غیورایران و خانواده معظم شهیدان و به خصوص محضر رهبر فرزانه انقلاب که به عنوان دیدبان بیدار اسلام و حصن ملّت مسلمان باز هم خود به میدان آمده و سدّ مکاید دشمنان شدهاند اعلام میداریم، شاکر جلوه های داعیانه معظم له هستیم وهمچون سربازانی جان بر کف پیگیر خواسته ها و اوامر ایشان، تا وصول تام به نتیجه هستیم.
جامعه وعاظ انقلابی
اردیبهشت ۱۳۹۶
ایام ولادت منجی عالم بشریت
حضرت ولی عصر ارواحنافداه و عجل الله تعالی فرجه الشریف