حجت الاسلام «غلامرضا عادل»، در گفت و گویی با اعلام برنامه های دهه کرامت سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) جشن تکلیف دختران با همکاری اتحادیه انجمن اسلامی در تعدادی از امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برنامه روز پنجم ذی القعده(روز بزرگداشت امامزادگان) که مصادف با 15 خرداد است، گفت: در این روز همایش تجلیل از امامزادگان و مراسم تکریم از خیرین حامی بقعه ها و اماکن مذهبی برگزار می شود؛ ضمن اینکه محفل انس با قرآن کریم در شب 15 خرداد در امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می شود و ثواب آن به روح شهدا و امام خمینی (ره) اهدا می شود.
حجت الاسلام عادل همچنین از میزبانی امامزادگان و بقاع متبرکه از کاروان های زیر سایه خورشید خبر داد و گفت: در روز 12 خرداد برنامه قرار دوازدهم به منظور اهدای بسته های معیشتی میان نیازمندان و اقشار محروم مورد توجه قرار می گیرد؛ ضمن اینکه بنا داریم به همت خیرین در تعدادی از امامزادگان بسته های معیشتی به خانواده های محروم تحت پوشش آماده و ارسال نماییم.
وی از برپایی جشن های دهه کرامت در یک هزار و 300 امامزاده و بقعه کشور خبر داد و تصریح کرد: جشن های این ایام از امشب تا پایان دهه کرامت با برگزاری سخنرانی و مداحی برگزار می شود.
یادآور می شود،جشن های دهه کرامت از اول ذی القعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز و تا یازدهم ذی القعده، ولادت امام رضا(ع) ادامه دارد.
منبع: شبستان
Links:
[1] https://vareth.ir/tag/keyword/70105/%D8%AD%D8%AC%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84
[2] https://vareth.ir/tag/keyword/6206/%D8%AF%D9%87%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AA