یک گزارش نوشته شده توسط محققان در کارولینای شمالی در آمریکا نشان می دهد، متهمان مسلمان در پرونده های تروریستی، محکومیت های طولانی تری را نسبت به متهمان غیرمسلمان گذرانده و سخت گیری بیشتری نسبت به آنان در پیش گرفته می شود.
تحقیقات جدید نشان می دهد اسامی، قومیت و مذهب نقش مهمی در میزان محکومیت مجرمان ایفاء می کنند.
کری شنکمن یک وکیل حقوق مدنی و از نویسندگان این تحقیق گفت: ما در این گزارش دریافتیم که برای متهمان با پیشینه اسلامی محکومیت های قضایی سخت گیرانه تر و دوره های زندان طولانی تری نسبت به متهمان غیرمسلمان درنظر گرفته می شود.
این گروه تحقیقاتی مطالعاتی درباره حملات تروریستی، سیاسی و ایدئولوژیکی انجام داده و در نهایت به این نتیجه رسیدند، پرونده هایی که متهمان آن ها را مسلمانان و اعراب آمریکایی تشکیل داده اند، به صورت متفاوتی در رسانه ها و دادگاه ها مورد قضاوت قرار می گیرند.
شنکمن گفت: حقایق کم و بیش مشابه است، با این حال تناقض واضحی در حکم های صادره شاهد هستیم. بنابراین ما سعی داریم توضیحی برای آن پیدا کنیم و تنها تفاوت هویت فرد محکوم شده است.
شنکمن افزود: مسلمانان و آمریکایی های عرب تباری که از دادگاه «درخواست بخشش» می کنند کمتر مورد مرحمت سیستم قرار می گیرند. در پرونده ها علیه مسلمانان ریسک نمایی بیشتر است و مهاجمین با وجه مسلمانی بیشتر و راحت تر محکوم می شوند.
منبع:حوزه
Links:
[1] https://vareth.ir/tag/keyword/7152/%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86
[2] https://vareth.ir/tag/keyword/24833/%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7
[3] https://vareth.ir/tag/keyword/52676/%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C
[4] https://vareth.ir/tag/keyword/6085/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AB