حجت الاسلام ادیب یزدی: پیامبراکرم(ص) خودشان عالی ترین و برترین مخلوق حق تعالی بود + گزارش تصویری
مرتضایی نژاد خبرنگار وارث: مراسم عزاداری در شب سوم از دهه سوم ماه صفر در بیت الحسن المجتبی(ع) باسخنرانی حجت الاسلام ادیب یزدی و با مداحی از ذاکران اهل بیت(ع) برگزار شد.
بنابراین گزارش، این مراسم با قرائت زیارت عاشورا آغاز و سپس حجت الاسلام ادیب یزدی به سخنرانی پرداخت که در ادامه گزیده ای از سخنرانی وی را می خوانید:
قال الله الحکیم فی کتابه: «لَقَدْ جَاءكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ»
رسولي از خود شما به سويتان آمد كه رنجهاي شما بر او سخت است، و اصرار به هدايت شما دارد و نسبت به مؤمنان رئوف و مهربان است.(توبه/128)
ازخصوصیات بسیار شگرف پیامبراکرم(ص) آوردن مراتب عالی نبوت و بلکه عالی ترین مراتب نبوت و نمایاندن آن به ذات خفته بشر بود.
پیامبراکرم(ص) خودشان عالی ترین و برترین مخلوق حق تعالی بود و هرچه که در عالم ارائه فرمود سابقه داشت ولی نظیر نداشت.
غیر از رسول خدا(ص) انبیاء بزرگوار الهی دیگری هم بودند که مردم را دعوت به توحید و خداپرستی می کردند.
اما رسول خدا(ص) مراتبی را آورد که تا آن زمان کسی در این حد حقایق عالم را بالعین نیاورده بود. هرکس در هر درجه ای از معرفت محضر مبارک پیامبر(ص) را درک می کرد بهره ای می برد. چنان دریایی بود که هرکس به اندازه ظرفیتش از آن بهره می جست. ممکن است کسی کنار دریا دست و صورت را صفا دهد اما کسی هم در دریا غواصی کند و جواهرات دریا را استخراج بکند...
رسول خدا(ص) در مثال دریا است. نکته ای که امشب حائز اهمیت است این است که آنچه پیامبراکرم(ص) فرمود مراتبی از نبوت بود. ما باید معنای نبوت رسول خدا را آنگونه که نظر خودشان می باشد را بفهمیم.
در قاموس نبوت اعراض از دنیا، اعراض از شهرت و مقامات دنیایی و ... روش پیامبر(ص) بود.
پیامبر(ص) اجازه نمی دادند که حتی کسی کنارش راه برود. می ایستاد و می فرمود شما چه می خواهید؟ میگفتند: یارسول الله(ص) می خواهیم همراه شما راه برویم. پیامبر(ص) می فرمودند: این کار را انجام ندهید با من که حرکت می کنید من احساس غرور می کنم. بگذارید من بدانم که کسی نیستم به قول امروزی ها عددی نیستم. ببینید تا چه اندازه افتادگی دارد.
در ادامه این مراسم، جمعی از ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به عزاداری در رثای اباعبدالله علیه السلام پرداختند.