وی افزود : این برنامه با هدف آشنایی نوجوانان با کلام تاریخی واقعه عاشورا از زبان نوجوان دشت کربلا و به جهت تعمیق معارف اسلامی و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) بخصوص حضرت امام حسین (علیه السلام) و یاران وفادارشان برگزار می شود و در آن نوجوان دانش آموز با الگو گیری از شهدای نوجوان کربلا و دانش آموزان شهید دفاع مقدس به عزاداری خواهند پرداخت.
زیبایی نژاد در ادامه گفت: برای برگزاری این برنامه ستادی با حضور نمایندگان محترم هیات رزمندگان اسلام ، وزارت آموزش و پرورش، سازمان اوقاف و امور خیریه، شورای معارف اسلامی صدا و سیما و سازمان بسیج دانش آموزی تشکیل و تاکنون بیش از سه جلسه از آن برگزار شده است که ان شاءالله با هماهنگی های بعمل آمده در سراسر کشور و مدارس و میعادگاه ها برنامه با شکوهی را خواهیم داشت.
مسئول هیات نوجوانان و جوانان عاشورایی هیات رزمندگان اسلام افزود: این برنامه بصورت زنده و مستقیم از شبکه های ملی و استانی صداوسیما بخصوص از شبکه دو سیما پخش خواهد شد و رأس ساعت 10:30 صبح دانش آموزان در تمامی میعادگاه ها ندای "لبیک یا حسین" و "هیهات من الذّلّه" سر خواهند داد.
زیبایی نژاد همچنین در خصوص برنامه مرکزی احلی من العسل در تهران گفت : ان شاءالله در تهران شاهد حضور دانش آموزان عاشورایی در دو نقطه میدان امام حسین(علیه السلام) و حرم مطهر امام خمینی (ره) خواهیم بود که این برنامه نیز با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و شهرستان های تهران، شهرداری تهران، آستان مقدس حرم مطهر امام خمینی(ره) و برخی از نهاد ها و تشکل های مرتبط رأس ساعت 10 صبح تا 11:15 برگزار می شود . این مراسم شامل عزاداری و مرثیه سرایی مداحان برجسته و نوجوان اهل بیت (علیهم السلام) ، اجرای گروه سرود و هم خوانی توسط دانش آموزان ، دکلمه خوانی و قرائت میثاق نامه خواهد بود.
/1102101305