حجت الاسلام میر باقری: امتیاز أبوذر و سلمان و عمّار چه بود؟ / حاج مرتضی طاهری: سیزده روزه شد علی که خدا، منت دیگری به ما بگذاشت

کد خبر: 12818
تجمع عاشقان اهل بیت(علیهم السلام) در روز مبعث حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) با سخنرانی حجت الاسلام میرباقری و مداحی مداح اهل بیت(علیهم السلام)حاج مرتضی طاهری در میدان امام حسین(علیه السلام) برگزار شد.
وارث: تجمع عاشقان اهل بیت(علیهم السلام) در روز مبعث حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) با سخنرانی حجت الاسلام میرباقری و مداحی مداح اهل بیت(علیهم السلام)حاج مرتضی طاهری در میدان امام حسین(علیه السلام) برگزار شد.

در ادامه گزیده ای از سخنان حجت الاسلام میر باقری را می خوانید:


ماه رجب پلی است برای رسیدن به ماه مبارک رمضان. شعبان مقدمه ایست برای بهره بردن از این ضیافت الهی.

شخصی در ماه رجب خدمت امام صادق(علیه السلام) مشرّف شد حضرت از او پرسیدند در این مدت روزه گرفته ای؟ گفت: یابن رسول الله! موفق به روزه داری نشده ام، حضرت فرمودند: آن قدر ثواب و پاداش از دست تو رفته است که مقدار آن را فقط خداوند می داند و بس!

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می فرمایند: " إن أکرمکم عندالله أتقکم" معیار سخن پیغمبر(صلی الله علیه و آله)، این است که جامعه ی نبوی و مملکتی که می خواهد بر اساس فرهنگ پیغمبر(صلی الله علیه و آله) بناگذاشته شود  نشان می دهد که هر که با تقواتر است؛ برتر است و هرکه خدا ترس تر است برتر است، هرکه گناه و آلودگی در زندگی اش کمتر است؛ او برتر است. امتیاز أبوذر و مقداد و سلمان عمّار تقوای آن ها بود! چون پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) معیار را تقوا قرار داد، به مرور زمان جامعه مسابقه اش بر اساس تقوا شد. نه بر اساس چیز های دیگر.

پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می فرمایند: "هیچ پیغمبری به اندازه من اذیت و آزار نشد" در جامعه ای که به جان و مال و ناموس یکدیگر رحم نمی کردند، پیغمبر(صلی الله) " مهربانی و فداکاری را بر جامعه حاکم کرد.

خداوند در قرآن می فرماید: فرزندانتان را از ترس فقر نکشید؛ روزی شما و فرزندانتان را ما می دهیم. قرآن می فرماید ما هزینه ی فرزندانتان را می دهیم. این یک خطر است برای جامعه ی اسلامی که نگاهش به جایی برسد که گمان کند اگر زندگی او با فرزندان کمتر باشد، گشایش بیشتری دارد، این فرهنگ، فرهنگ اسلامی نیست و نگاه اسلامی نیست.

در ادامه مداح اهل بیت(علیهم السلام) حاج مرتضی طاهری به مولودی خوانی پرداخت:


سیزده روزه شد علی که خدا

منت دیگری به بگذاشت

تاج برداشت از سر عیسی

بر سرختم الانبیاء بگذاشت

مکه تاریک بود و غم افزا

همه جا درد بود و هرمان بود

ظلمت و ظلم چیره بر همه کس

ماه در زیر ابر پنهان بود

در سراپرده بود جانانه

کعبه گر دیده بود بتخانه

در حرم جای دوست دشمن بود

همه از اصنام در مکان صمد

هیچ یادی نبود دیگر

 از خالق لم یلد و لم یولد

همه سر گرم بت پرستیدن

غافل از نور معرفت دیدن

چشم حق باوران حق یاور

غرق خون بود ز آن همه غفلت

ناکسان جمله پای در میدان

وان کسان اوفتاده در عزلت

یک طرف دودمان ابراهیم

زد به کانون شرک و جهل

جبل النور، نور باران شد

بانگ توحید تا طنین افکند

نور عشق و رسالت و ایمان

با دل پاک دوست زد پیوند

جبرئیل از خواندن پیغام

وحی آورده بر رسول عظام

/الف121