حجت الاسلام صفاری: امام حسین(ع) آمده است تا به ما پر بدهد
وارث: مراسم عزاداری شب هشتم محرم با سخنرانی حجت الاسلام صفاری و مداحی حاج روح الله بهمنی ، کربلایی علی عسگری و کربلایی صادق رجب در هیئت عشاق العباس علیه السلام برگزار شد.
در ادامۀ خبر گزیده از سخنان حجت الاسلام صفاری را می خوانید:
ما از وجود نازنین اباعبدالله الحسین علیه السلام استفاده کردیم و دعایمان را از خدا خواستیم که ما را منتقم خون اباعبدالله علیه السلام قرار دهد و در معییت با ایشان باشیم. اینها شرط دارد، شرطش این است که ما آبرو یافتۀ اهل بیت علیهم السلام باشیم، چه کسانی به اهل بیت علیهم السلام آبرو می یابند؟ آبرو، وجهه، ارزش، فقط وجهۀ امام حسین علیه السلام است. چیز دیگر رو مال و ریاست و اینها را برای خودتان آبرو ندانید.
حالا راه این که ما بخواهیم آبرو یافتۀ امام حسن علیه السلام بشویم و پیش امام حسین علیه السلام ارزش دار بشوییم چیست؟ امام رضا علیه السلام یک حدیثی دارند که به حضرت عبداعظیم حسنی می فرمایند سلام من را به شیعیانم برسان و به آنها بگو شیطان را در وجود خودتان قرار ندهید، به شیعیان ما امر کن و آنها را به طرف صدق بکش و صدق در حدیث داشته باشند و به آنها بگو من توقع دارم که دروغ در وجودشان نباشد. شیعۀ ما امانت دار است، و آنها را دعوت به سکوت کن که نتیجۀ سکوت عقل و خرد است. امام رضا علیه السلام می فرمایند که با این کارها به من تقرب پیدا می کنید.
امام حسین علیه السلام آمده است که به ما پر بدهد تا ما به عرش برسیم. امام حسین علیه السلام آمده است که ما دستمان به خود خدا برسد. امام صادق علیه السلام فرمودند: خداوند رحمت کند کسانی را که گریه می کنند و اشک هایی را که جاری می شود و خداوند رحمت کند آن ناله هایی را که برای ائمه علیهم السلام زده می شود.
چرا امام رضا علیه السلام این نکات را ذکر کردند؟ چرا گفتند که دروغ نگویید، سکوت کنید، جدال نکنید، شیطان را به وجدتان راه ندهید و اینها، چرا نگفتند که روضه خوانی و سینه زنی باعث تقرب به من می شود؟ روضه خوانی و سینه زنی و عزاداری ما را به اهل بیت علیهم السلام نزدیک می کند یا نمی کند؟
امام باقر علیه السلام می فرمایند که حتماً باید دور هم جمع بشوید برای ما عزاداری بکنید، مصیبت ما را بخوانید و از ما بگویید. امام صادق علیه السلام به داوود به سرحان فرمودند: به شیعیان ما سلام برسان و به آنها بگو خداوند رحمت کند آن شیعه ای را که کنار شیعۀ دیگری می نشیند و از ما می گویند و ذکر ما را می کنند، و از ولایت و امامت ما می گویند، بی شک سومین نفری که کنار اینها نشسته است یکی از ملائکۀ خداوند است که دارد برای آنها طلب استغفار می کند. وقتی دور هم می نشینید و از ما می گویید امر امامت ما احیاء می شود.
گریه و سینه زنی برای اباعبدالله الحسین علیه السلام اکسیر اعظم است، دارویی است که خداوند از آن دارو برتر برای نجات انسان ها نیاورده است. اما اگر کسی بخواهد زنده بشود و حرکت بکند با حسین علیه السلام حرکت می کند، نمی شود کسی دارو را بخواهد اما دنبال حرکت نباشد. روضه و مجلس و سینه زنی باشد اما من به دنبال صدق و ادای امانت و اینکه شیطان را در وجودم راه ندهم نروم، هدفی که از این داروی تقویتی وجود دارد تقویت ما برای حرکت به این سمت است.
در ادامۀ مراسم ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج روح الله بهمنی ، کربلایی علی عسگری و کربلایی صادق رجب به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.
/م.ق210