حاج مهدی توکلی: ایمانمان نَم کشیده است! +گزارش تصویری

کد خبر: 33581
مراسم جشن میلاد سرداران کربلا با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج مهدی عزیزیان، کربلایی روح الله صادقی و کربلایی حسین عزتی زنجانی در حسینیه شهید آتوت برگزار شد.

وارث: مراسم جشن میلاد سرداران کربلا با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج مهدی عزیزیان، کربلایی روح الله صادقی و کربلایی حسین عزتی زنجانی در حسینیه شهید آتوت برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حاج مهدی توکلی را می خوانید:

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله می فرمودند: ماه شعبان، ماه من است و مرا در این ماه یاری کنید. برخی سوال کردند: ما چگونه می توانیم در این ماه شما را یاری کنیم؟ فرمودند: با روزه گرفتن در این ماه یاریم کنید.

امیرالمومنین علی علیه‌السلام فرمودند: از وقتی فهمیدم روزه این ماه یاری پیامبر است، یک روز، روزۀ این ماه از من ترک نشده است. امام علی علیه‌السلام به هر نحوی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله را یاری کرد، با مال و جان و شمشیرش و عملش.

برای برخی سوال پیش می آید که روزه گرفتن در این ماه چه نصرتی برای پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله است؟ هر معلمی افتخار می کند که شاگردانش رشد کنند و به کمال برسند. پیامبر هم با دیدن به اوج رسیدن امتش مباهات می کند. از ما خواهش کردند که برای ما افتخار و زینت باشید، ما را در دنیا سرفراز کنید. کاری نکنید که سرشکسته شویم.

شخصی برای رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله نقل کرد: در قوم بنی اسرائیل زنان و مردانی هستند که هزار ماه مداوم روزه گرفتند. هزار ماه شب ها عبادت خدا را می کردند. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله ملول شد و فرمود: در بنی اسرائیل چنین افرادی بودند و امت من نمازشان را با اجبار می خوانند.

حضرت مریم سلام‌الله‌علیها ازدواج نکردند و تمام عمرشان هم روزه بودند. تمام شب ها هم در سجاده بود. هر وقت برای افطار حاضر میشد، خداوند سفرۀ افطارش را در محراب انداخته بود. ملائک برایش سفره پهن می کردند و حین افطار می گفتند: ای مریم خداوند تو را بین تمام زن ها برگزیده است. چون حضرت مریم سلام‌الله‌علیها بتول بودند و پاک و با زنان دیگر متفاوت بودند. مدام در مسجد بود و مسجد را ترک نمی کرد.

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله می فرمودند: مریم سلام‌الله‌علیها در عصر خودش از همۀ زنان بالاتر بود اما دختر من فاطمه سلام‌الله‌علیها "سیدۀنساءالعالمین‌من‌الاولین‌و‌آلاخرین" است. یکی از القاب حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها هم بتول است.

حضرت عیسی علیه‌السلام هم مدام در مسجد بودند.

خلاصه! وقتی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله ملول شد خداوند برای او سورۀ قدر را نازل کرد. هیچ امتی ماه رمضان و شب قدر و قرآن را نداشتند و ما داریم و قدر نمیدانیم.

" إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ " به پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله می فرمایند: غصه نخور ما به تو شب قدر دادیم. "وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ " تو چه میدانی که شب قدر چیست؟ " لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ " فرمود: اگر امت تو همین یک شب را عبادت کنند از هزار ماه عبادت بنی اسرائیل بالاتر است. متأسفانه برخی همان یک شب را هم عبادت نمی کنند.

هر معلمی افتخار می کند که شاگردانش به کمال برسند. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله می خواهد بگوید: من روز قیامت می خواهم شما را شفاعت کنم بهانه ای دستم دهید و کمکم کنید.

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: کسی در این ماه یک روز، روزه بگیرد برایش بهشت واجب می شود. خداوند بهشت را حراج کرده است و مشتری ندارد.

اگر من بگویم یک روز، روزه بگیرید در ازایش ویلا می دهند، همه روزه خواهند گرفتند حتی افرادی که زخم معده دارند. ایمانمان نم کشیده است و انگیزه روزه گرفتن نداریم. می گوییم روزها بلند است! اما اگر ویلا بدهند چنین صحبتی نمی کنیم.

در صلوات شعبانیه داریم: " کانَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَالِه‏ وَسَلَّمَ، یَدْاَبُ فى‏ صِیامِهِ‏ وَقِیامِهِ، فى‏ لَیالیهِ وَاَیَّامِهِ " معنی: " ماهى که رسول خدا صلى اللَّه علیه و آله و سلم کوشش بسیار داشت در روزه‏ و شب زنده‏داریش، هم در شبها و هم در روزهایش " پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله تا زمانی که زنده بودند، چنین برنامه ای داشتند. " اَللّهُمَّ فَاَعِنَّاعَلَى الْأِسْتِنانِ بِسُنَّتِهِ " خداوندا ما را هم کمک کن. ما هم به پیامبرمان اقتدا کنیم. او کل ماه را روزه می گرفت، ما چند روز را روزه بگیریم.

در صلوات شعبانیه داریم: " وَاعْمُرْ قَلْبى‏بِطاعَتِکَ " خداوندا دل های ما را با اطاعت خودت آباد کن. آدمیزاد زمانی آباد می شود که بندگی خدا را بکند. شما مشهد میروید و یک هفته می مانید بعد از بازگشتتان می گویید: چقدر خوش گذشت. چرا؟ چون کمی بیشتر عبادت کردید. جوانان که اربعین به کربلا می روند جسمشان اذیت می شود و پاها تاول میزند. روزهای بسیار گرم دارد و شب های بسیار سرد. با تمام این اذیت ها اسم اربعین و کربلا که می آید، اشک در چشم ها جمع می شود و از امام حسین علیه اسلام طلب دیدار می کنیم. جسم آزار می بیند ولی روح آباد می شود. جبهه هم همین طور بود. گاهی می گویم: اگر جنگ شود می توانیم آن سختی ها را تحمل کنیم؟

" وَلا تُخْزِنى‏ بِمَعْصِیَتِکَ " خداوندا ما را با معصیتت ذلیل نکن. در روایت داریم که خداوند گناه کاران را در قیامت برهنه محشور می کند. امام زین العابدین علیه‌السلام می فرمایند: برای آن لحظه که مرا برهنه از قبر بیرون می آورند، گریه می کنم.

در ادامه این مراسم؛ ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج مهدی عزیزیان، کربلایی روح الله صادقی و کربلایی حسین عزتی زنجانی به مدیحه خوانی و مولودی خوانی پرداختند.