استاد انصاریان: ارتباط امام علی(ع) با شیعیان خیلی شدید است

کد خبر: 36395
مراسم روز بیستم ماه مبارک رمضان با سخنرانی استاد شیخ حسین انصاریان و حجت الاسلام علوی تهرانی در مسجد حضرت امیر علیه السلام برگزار شد

وارث: مراسم روز بیستم ماه مبارک رمضان با سخنرانی استاد شیخ حسین انصاریان و حجت الاسلام علوی تهرانی در مسجد حضرت امیر علیه السلام برگزار شد.

در ادامۀ خبر متن سخنان استاد شیخ حسین انصاریان را می خوانید:

حجت الاسلام انصاریان:

اخلاق دین خدا این است که مسایل استوار، گم شده مومن است و به دنبالش می گردد، ممکن است دست یک مشرک باشد. دانش را از زبان مردم بگیرید. دانش را فرا بگیرید حتی اگر در چین باشد، این امتیاز اسلام است.

پیغمبر اسلام با آپارتمان نشینی و ساختمان های سر به فلک کشیده مخالف بودند زیرا نور و هوای اطرافیان را می گیرد و ظلم است و امروزه هم ثابت شده که آپارتمان نشینی خوب نیست.

از خوشبختی های انسان، خانه بزرگ است، چون اجازه نمی دهد ساکنانش افسرده شوند مریض شوند و نور بهشان می رسد.

یکی از ویژگی هایی که برای پیامبر صلوات الله علیه می نوشتند این بود که در آفتاب هم پیامبر سایه نداشته اند و شاعری در این مورد شعر گفته است:

 سایه پیغمبر ندارد هیچ می دانی چرا؟

آفتابی چون علی در سایه پیغمبر است


از تو بعید است که مانند تو را روزگار بیاورد. بعد از آمدن تو روزگار عقیم شده و دیگر مانند تو نمی آورد.


یک شعر حکیمانه هم از سنایی :

محمد عربی آبروی هر دو سراست

کسی که خاک درش نیست خاک بر سر او

شنیده‌ام که تکلم نمود همچو مسیح

بدین حدیث لب روح‌پرور او

که من مدینهٔ علمم، علی درست مرا

عجب خجسته حدیثی‌ست! من سگ در او


ارتباط امام علی علیه السلام با ما شیعیان خیلی شدید است. امیرالمومنین علیه السلام میثم تمار را در کوچه می بینند و میثم به ایشان می گوید: علی جان چرا ناراحتی؟ امام می فرمایند چون تو سرت درد می کند، من هم سرم درد می کند.


حجت الاسلام انصاریان: