صبر و استقامت اخلاقی معیار انتظار است

کد خبر: 64042
صبر و استقامت اخلاقی سبب می شود که افراد جامعه، آداب اجتماعی را به نیت تحقق ظهور رعایت کرده و معاشرت ها و شادی ها را به دور از گناه و با آداب اسلامی تنظیم کنند، در این تصویر، سبک زندگی انسان را می‌توان جزئی از فرهنگ مهدویت دانست.
وارث: حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، کارشناس مباحث مهدوی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی آینده نگاری ایران می نویسد:

سبک زندگي انسان های منتظر، متأثر از نوع نگاه آنها به آینده و ضرورت تلاش وی برای تحقق ظهور منجی موعود(عج)، به کمک ارزش‌ها و الزامات اخلاق انتظار است. انسان و جامعه منتظر بر همین اساس، نیازهای نوینی برای حیات فردی و اجتماعی ترسیم نموده و با داشتن تصويری خوش بينانه از آينده مطلوب، به مسیر درست زندگی یاری می رساند.

برای نمونه اگر حق گرایی در جامعه منتظر توسعه یابد، افراد جامعه، شناخت ابعاد ظهور منجی و قرار گرفتن در جبهه حق را بر خود لازم دانسته و می کوشند روش زندگی خود را به گونه ای ترسیم کنند که این امور در آن لحاظ شود و لذا رابطه و سبک زندگی زن و مرد و افراد خانواده تحت الشعاع چنین ارزشی قرار می گیرد و اینجاست که می توان خانواده ای منتظر ترسیم کرد که در زندگی روزمره در مسیر امامت گام برمی دارند و اموری از قبیل رسانه و روابط اجتماعی با دیگر افراد جامعه را به گونه ای کنترل می کند که از آسیب های عصر انتظار در امان باشند و بدین سان خانواده ای منتظر تربیت شود.

همچنین، ارزشی از قبیل صبر و استقامت اخلاقی سبب می شود که افراد جامعه، آداب اجتماعی را به نیت تحقق ظهور رعایت نموده و معاشرت ها و شادی ها را به دور از گناه و با آداب اسلامی تنظیم کنند. در این تصویر، سبک زندگی انسان و جامعه منتظر را می‌توان جزئی از فرهنگ مهدویت دانست که اگرچه ممکن است گاه و بیگاه تغییراتی در نحوه‌ی رفتارها و آداب انسان‌های منتظر در زمان‌ها و مکان‌ها و موقعیت‌های مختلف رخ دهد، اما آنچه اهمیت دارد این است که مبانی و شاکله‌ی کلی آن دست‌نخورده است.