از حال و هوای اولین موکب‌داری تا خادمی که برات کربلا را از امام رضا(ع) می‌گیرد

کد خبر: 95739
دو تن از خادمان موکب ریحانه‎‌النبی از تجربه موکب‌داری و طعم شیرین خدمت به زوار اباعبدالله(ع) می‌گویند.
وارث

خوشا به حال آنانی که در این راه قدمی برداشته و یا همتی کردند تا از قافله‌ی عشق جا نمانند، مثل بچه‌های موکب ریحانه‌النبی که با دستان مهر برای دومین سال در عراق میزبانی زوار را می‌کنند.

خلیل امینی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بروجن گفت: امسال اولین تجربه‌ی خدمت به زوار را در موکب ریحانه‌النبی داشتم، دو سال خود به کربلا می‌رفتم اما امسال با ریحانه‌النبی‌ها برای خدمت به زوار همراه شدم.

از جوان ۱۸ ساله تا فرد ۶۰ ساله در موکب‌ ریحانه‌النبی

خادم موکب ریحانه‌النبی از شیرینی خدمت می‌گوید: به قدری خدمت به زوار شیرین است که تا کسی خادم نشود نمی‌تواند طعم شیرین خادمی را مزه مزه کند و بفهمد چقدر می‌توان از این موضوع خوشنود بود.

امینی ادامه داد: از جوان ۱۸ ساله تا فرد ۶۰ ساله با عشق در این موکب فعالیت داشتند و پذیرایی شربت، آب خنک و ... بر عهده‌ی موکب است.

خادم موکب ریحانه‌النبی بیان کرد: هزینه پذیرایی این موکب توسط مردم و خیرین جمع آوری شد، این موکب ۵۰ نفر خادم داشته که ۸ نفر انها با سن ۱۷ الی ۱۸ سال مشغول خدمت‌رسانی هستند و این عشق به امام حسین(ع) را نشان می‌دهد.

همه باید پیاده‌روی اربعین را تجربه کنند

وی با اشاره به اسکان ۱۰۰ نفر توسط این موکب، خاطرنشان کرد: امسال، سال دوم خدمت موکب ریحانه‌النبی در عراق است و این موکب ۱۰۰ نفر از زوار را هم اسکان می‌دهد و علاوه بر آن عده‌ای هم مسئول کار فرهنگی هستند.

امینی در پایان گفت: پیر و جوان، زن و مرد باید این پیاده‌روی عظیم را تجربه کنند و اینکه می‌گویند اگر بروید فلان می‌شود و ... سخنان پوچی است، فرهنگ‌سازی صورت گیرد و این سفر برای همه باشد، در این سفر چه اسراری که نهفته نیست.

علی رزازی خادم دیگر موکب ریحانه‌النبی گفت: سال گذشته به طور کامل در خدمت زوار بودم و امسال هم به مدت یک هفته در این موکب به زوار خدمت‌رسانی کردم.

رفع نیاز زائران آرامش به دنبال دارد

خادم موکب ریحانه‌النبی ادامه داد: خدمت به زائران اباعبدالله الحسین(ع) حالی وصف‌نشدنی است و هنگامی‌ که نیاز زائران را رفع می‌کردم احساس آرامش داشتم نه تنها احساس آرامش بلکه تمام خستگی‌هایم بی‌معنا می‌شد.

وی با اشاره به اینکه ۷ سال عازم کربلا بودم، گفت: مردم عراق از هر چه که داشتند می‌گذشتند، از خانه‌هاشان که بهترین محل را برای استراحت زوار در نظر گرفته بودند و حتی ماشین، پول و ... تمام هدف این عزیزان فقط خدمت به زائران اباعبدالله الحسین(ع) بود.

رزازی با بیان خاطرات خود از کربلا، عنوان کرد: یک شب کوفه بودیم یک نفر آمد و با اصرار ما را به خانه‌ی خود دعوت کرد و با نهایت احترام بهترین شام، صبحانه و بهترین مکان را در اختیار ما گذاشت، هر کس در توان خود به زوار خدمت می‌کرد و زمانی که دعوت آنها پذیرفته می‌شد بسیار خوشحال می‌شدند.

عراقی‌ها میهمان‌نواز هستند

زائر اربعین با اشاره به میهمان‌نوازی عراقی‌ها، اظهار داشت: تفاوتی ندارد که شما زائر ایرانی باشید یا افغانی، پاکستانی یا خارجی فقط بر این باور می‌باشند که خدمتگزار زوار امام حسین(ع) هستند.

رزازی گفت: هنگامی که به عمود ۱۴۳۵ رسیدم چشمان گریان تمام زائران به گنبد حضرت ابالفضل عباس(ع) می‌افتد، بسیار حس عجیبی است و بعد از آن چشمانی که گنبد آقا را زیارت می‌کنند و به سمت باب‌القبله وارد می‌شوند با چشمانی گریان حرم زیبای شش گوشه‌ی ارباب را می‌بینند و اشک همچنان جاری است.

وی در پایان بیان کرد: بزرگترین معجزه‌ی زندگی من کربلا است، زندگی من با اربعین بیمه شده و برات اربعین را از امام رضا(ع) گرفته‌ام و قبل از اینکه به کربلا سفر کنم حتما باید به مشهد مقدس رفته تا بعد به کربلا بروم  اگر برات امام رضا(ع) نباشد قطعا کربلایی هم در کار نخواهد بود.

فرمانده عشاق ، دل آگاه حسین است
بیراهه مرو! ساده‌ترین راه حسین است
از مردم گمراه جهان راه مجویید
نزدیک‌ترین راه به الله حسین است

منبع:فارس


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.