بهبودی مداح مبتلا به کرونا/ محسن طاهری از بیمارستان مرخص شد

کد خبر: 100102
محسن طاهری، مداح پیشکسوت که از چهارم اسفند به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستانی در دوبی بستری شده بود، شامگاه امشب پس از بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شد.
وارث

محسن طاهری، مداح پیشکسوت و مدیرعامل سابق خانه مداحان پس از سفرهای مکرر، به محض ورود به خاک امارات و سنجش دمای بدن، مشکوک به کرونا تشخیص داده شد و تست او در بیمارستان شیخ راشد این کشور، مثبت شد.

این مداح پس از سپری کردن دوران نقاهت و انتقال به بیمارستانی در منطقه «البراحه» سلامتی خود را بازیافت و ساعت 19 امشب از بیمارستان مرخص شد.

وی پیش‌تر گفته بود که به علت سفرهای پیاپی و حضور در مناطق مختلف آب و هوایی، هنگامی که می‌خواست به دعوت سفارت ایران در دوبی به اجرای برنامه بپردازد، راهی امارات عربی متحده شد، اما در بدو ورود به این کشور و مثبت شدن تست کرونای وی در بیمارستان بستری شد.

محسن طاهری، یکی از فرزندان حاج محمدتقی طاهری، پیرغلام اهل‌بیت (ع) و برادر مرتضی و محمدرضا طاهری، از ذاکران شاخص کشور است که پیش از این مدیریت خانه مداحان را بر عهده داشت.

منبع: فارس


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.