«بعثت» اخلاق را به جامعه بشری هدیه داد
حجتالاسلام ناصر رفیعى استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه مبعث پیامبر (ص) مبنا و سرمنشأ تمامی مناسبتهاست و اگر این روز وجود نداشت، نیمه شعبان، موالید ائمه و ... هیچ کدام معنا نداشتند، اظهار داشت: خدای متعال پس از گذشت ۶ قرن از پیامبری حضرت عیسی (ع) در شب ۲۷ رجب منت بر سر عالمیان گذاشت و پیامبری از میان و جنس مردم برگزید.
وی با اشاره به محبوبیت رسول اکرم (ص) نزد پروردگار افزود: خداوند در یک کلمه کل صحبت خود را گنجانده که هر چه من را دوست دارید از پیامبر اطاعت کنید و هیچگاه از پیامبر (ص) جلو نیفتید. خداوند در آیه ۱۵۷ سوره اعراف بعد از بیان ۱۰ ویژگی، مردم را موظف به اطاعت پیامبر (ص) میکند.
حجتالاسلام رفیعی با اشاره به مخالفت خویشاوندان پیامبر (ص) با رسول شدن ایشان بیان داشت: نخستین کسانی که بعد از بعثت، مقابل پیامبر ایستادند خانواده خودشان بودند و رسول الله (ص) بعد از آن با موج مخالفتها مواجه شدند، به جز حضرت خدیجه (س) و امام علی (ع) تنها فرد همدل با ایشان حضرت ابوطالب (ع) بود.
وی با تأکید بر مجاهدتهای ۲۳ ساله رسول خاتم (ص) برای دین اسلام ادامه داد: ما برای یک تغییر کوچک گاهی ناتوانیم، اما آن حضرت (ص) توانستند تمدنی بزرگ ایجاد و قرآن و نماز را پایهگذاری کنند. فساد و بتپرستی را از بین ببرند و اخلاق را به جامعه ارزانی دارند.
این استاد حوزه با بیان اینکه اخلاص در عمل رمز اول پیروزی پیامبر (ص) بود، خاطرنشان کرد: تمامی مسؤولانی که درد دین دارند، باید این امر را رعایت کنند.قرار نیست اسلام به هر قیمتی پیش برود، مسؤولان با وسیله صحیح در پى اهداف مقدس باشند. زیرا اسلام هدف مقدس را با وسیله نامقدس نمىخواهد، مسؤولان باید اعتدال را رعایت کنند و عدالت در عمل باید داشته باشند.
منبع: فارس
افزودن دیدگاه جدید