عرضۀ آثار استاد انصاریان با ۵۰ درصد تخفیف تا پایان ماه شعبان

کد خبر: 100298
همزمان با مبعث پیامبر(ص) و حمایت مؤسسه دارالعرفان از شعار در خانه بمانیم، آثار استاد حسین انصاریان با ۵۰ درصد تخفیف عرضه می‌شود.
وارث

سید محمدجواد حسینی اشکوری، مدیر انتشارات مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: به منظور بهره‌وری بیشتر مردم از روزهایی که باید در خانه بمانیم و حمایت از توصیه پزشکان مبنی بر قرنطینه خانگی؛ انتشارات مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان مرکز نشر آثار استاد انصاریان بر آن شد تا آثار ایشان و سایر آثار علمی خود را با 50 درصد تخفیف ویژه برای همه مخاطبان و دوستداران اهل‌بیت‌(ع) در أقصی نقاط کشور ارائه کند.

وی افزود: این طرحِ ویژه همزمان با مبعث رسول خوبی‌ها آغاز و با توجه به اعیاد نورانی شعبان تا پایان شعبان المعظم ادامه خواهد داشت.

حسینی اشکوری افزود: علاقه‌مندان می‌توانند جهت خرید و سفارش محصولات این طرح ویژه همه روزه از ساعت 16 تا 19 با شماره 09196522024 (آقای ابوالقاسمی) تماس بگیرند.

جهت مشاهدۀ لیست منشورات طرح مذکور به همراه قیمت آنها به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه کنید:
http://www.ansaryan.com/farsi/92034.html


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.