انتظار، پویایی و تحرك است نه سكون / منتظران از زشتی‌ها فاصله بگیرند

کد خبر: 102331
مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس با بیان اینكه انتظار به‌معنای پویایی و تحرك است نه سكون و نشستن و كاری نكردن، گفت: انتظار فرج مهدی موعود(عج) به معنای تلاش و كوشش برای فراهم كردن جامعه‌ای است كه صلاحیت و لیاقت آن امام منتظر را داشته باشد.
وارث

 حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌رضا حدائق، مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس، ۲۷ تیرماه در سلسله مباحث مهدوی كه به‌صورت مجازی برگزار شد، به تعریف انتظار امام زمان(عج) و ویژگی‌های منتظران پرداخت و گفت: انتظار به‌معنای پویایی و تحرك است نه سكون و نشستن و كاری نكردن.

وی افزود:‌ همچنین انتظار فرج مهدی موعود(عج) به معنای تلاش و كوشش برای فراهم كردن جامعه‌ای است كه صلاحیت و لیاقت آن امام منتظر را داشته باشد.

حدائق در این باره حدیثی از امام صادق(ع) را یادآور شد و گفت: آن حضرت فرمودند هر كسی كه دوست دارد از یاران امام زمان(عج) باشد، باید تلاش كند تا منتظر باشد و این منتظر بودن هم دو ویژگی‌ دارد، نخست اینكه انسان منتظر باید پاك زندگی كند و همچنین باید دارای اخلاق پسندیده باشد.

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس تأكید كرد: كسانی كه منتظر امام زمان(عج) هستند، باید از همه زشتی‌ها فاصله بگیرند و خود را پاك و مطهر برای فرج حضرت صاحب‌الزمان(عج) كنند.

وی در ادامه حدیثی از پیامبر مكرم اسلام(ص) را یادآور شد و گفت: حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) فرمودند بهترین نوع عبادت انتظار فرج است كه ما از امام غایب خود غافل نشویم. یعنی باید همواره منتظر امام غایب بود و آن را فراموش نكنیم.

حدائق یادآور شد: همچنین امام زمان(عج) درحدیثی می‌فرماید اگر به یاد من بودید برای خود شما فرج و گشایش است و این نشان‌دهنده اهمیت انتظار فرج است.

مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز تأكید كرد: قطعاً کسانی که به یاد امام زمان(عج) هستند، آن امام همام نیز به یاد آن‌هاست و دعای امام زمان(عج) بدرقه زندگی هر كسی كه قرار گرفت، قطعاً آن فرد موفق و سربلند خواهد شد لذا همه ما موظفیم به اینکه منتظر باشیم و انتظار را در خود پدید آوریم.

حدائق در ادامه برخی از بیماری‌های روحی را برای پرهیز از آنان و به‌منظور پاك ماندن در ایام انتظار فرج را برشمرد و گفت: بیماری‌های روحی، اخلاقی و معنوی مثل سوءظن، غیبت و دروغ را باید درمان كرد و به‌شدت از آنان پرهیز كرد تا بتوانیم به طهارت روحی دست یابیم.

وی بیان كرد: البته یكسری بیماری‌های روحی هم هست كه نباید به آن‌ها اعتنا كرد مانند وسواس كه بسیار مضر است. شیطان هر كسی را به طریقی از خدا و دین دور می‌كند و برخی‌ها را با وسواس لذا نسبت به مرض وسواس باید بی‌تفاوت بود.

منبع: ایکنا


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.