ابتکار یک هیأت در دوران کرونایی

کد خبر: 104870
مسئول هیأت ثامن‌الائمه تهران گفت: این هیأت باتوجه به شرایط کرونایی کشور و برای خاموش نماندن چراغ هیأت، برنامه مجازی هفتگی را با رویکرد توجه به خانواده‌ها در نظر گرفته است.
وارث

بهنود منیعی، مسئول هیأت ثامن‌الائمه تهران  با اشاره به برنامه‌های این هیأت در ایام کرونایی اظهار داشت: از پایان ماه صفر با تشدید شرایط کرونایی کشور، جلسات به صورت کامل لغو شد، اما در ایام میلاد امام عسکری(ع) تصمیم گرفتیم با استفاده از ابزارهای نوین برای برگزاری جلسات هفتگی برنامه‌ریزی کنیم.

وی با اشاره به اینکه باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پرداختن هیأت‌ها به موضوع خانواده، تصمیم گرفتیم موضوع منبر جلسات را به این امر اختصاص دهیم، گفت: هیأت ثامن‌الائمه در شرق تهران هر هفته یکشنبه‌ها، جلسات مستمر هفتگی داشت، اما به دلیل کرونا، این جلسات را به فضای مجازی بردیم.

 

منیعی اضافه کرد: براین اساس هر هفته یکشنبه‌ها از ساعت ۱۹ تا ۱۹:۴۵ جلسه سخنرانی و مداحی به صورت پخش زنده برگزار می‌شود که در آن به مدت نیم‌ساعت حجت‌الاسلام خدامی با موضوع وصف خانواده از منظر حدیث شریف کساء سخنرانی می‌کند و پس از آن سیدعبدالهادی وطنی مداحی‌ می‌کند.

 

مسئول هیأت ثامن‌الائمه(ع) گفت: این برنامه برای آن تشکیل شد تا چراغ هیأت خاموش نباشد و بتوانیم از این طریق برای خانواده‌های خوراک معنوی تولید کنیم. این جلسات هر هفته از صفحه اینستاگرام هیأت به نشانی samene_tehran پخش زنده می‌شود و پس از آن در این صفحه و همچنین کانال‌های تلگرامی و واتس‌آپی هیأت بارگذاری می‌شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: این روند تا فاطمیه دوم ادامه خواهد داشت و امیدواریم در این زمان با کاهش شیوع کرونا بتوانیم جلسات عزاداری را به صورت حضوری برگزار کنیم.

منبع: فارس


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.