اثر نیت‌ مادران در سرنوشت فرزندان

کد خبر: 105911
وارث

در کنار عمل صالح، نیّت یک‌جورهایی لازم‌تر است، یک‌جورهایی اهمیت‌اش بیشتر است. ما خیلی از اعمال را نمی‌توانیم انجام بدهیم. اگر نیّات‌اش را در ذهن‌مان در دل‌مان ایجاد کنیم، آن نیّت‌های خوب را مرور کنیم، خیلی خرید خواهیم کرد. خریدهایی که با عمل نمی‌شود اصلاً آنها را انجام داد.

 گاهی یک لحظه‌ آدم روی نیّت، یک کار دقیق انجام می‌دهد، سرنوشت خودش را تغییر می‌دهد. گاهی از اوقات یک مادری یک‌بار یک لحظه توی یکی از جلسات یک نیّتی می‌کند، یک خواستۀ عمیق معنوی در قلب‌اش خطور می‌کند، کلّ زندگی‌اش تحت تأثیر قرار می‌گیرد. خانوادۀ شهدای حرم داریم، سه چهار تا شهید مدافع حرم از یک خانواده. چه دل‌هایی داشتند اینها یک زمانی؟! مگر خدا از هر کسی قربانی قبول می‌کند؟

 نمی‌دانم حضرت ام‌البنین(س) ایشان چه دلی داشته؟ چه نیّت‌هایی کرده؟ آخر نمی‌شود که آدم همین‌جوری یک پسر اینجوری خدا بهش بدهد شهدای کربلا به حالش غبطه بخورند. چی‌کار کرده حضرت ام‌البنین با نیّت‌های خودش؟ چی‌کار کرده؟ هر چی شما می‌بینی در عظمت وجود مقدّس اباالفضل العباس، مال نیّت‌های مادرشان ام‌البنین است. یعنی هی به امام حسین خدمت می‌کرده، هی می‌گفته من یک‌جوری بشود که یک خدمتی بکنم که هی راضی نمی‌شده. خدا فرمود خب خب است مادر، باشد. می‌خواهم بگویم ام‌البنین! اینقدر، اینقدر عباس تو به درد حسین خورد و به درد بخور بود برای حسین، از همه بیشتر. اینقدر که تا عباس را توی آن وضعیت دید صدا زد: «الآنَ انکَسَرَ ظَهری»؛ الآن شکست خوردم.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.