اقدامات جهادی هیئت محبان‌الزهرا (س) در منطقه سیستان و بلوچستان

کد خبر: 106147
جوانان جهادگر هیئت محبان‌الزهرا (س) و گروه جهادی مکتب شهید سلیمانی با همکاری خیریه ام‌المؤمنین خدیجه (س) این روزها خدمات متنوع و متفاوتی را در مناطق محروم شهرستان زابل ارائه می‌دهند.
وارث

‌با شیوع ویروس کرونا در کشورمان، بسیاری از مشاغل به طور کامل تعطیل شدند و مردم زیادی به نسبت قبل از کرونا در فقر فرو رفتند اما برخی هیئت‌های مذهبی از همان روزهای اول شیوع کرونا به فکر افتادند تا باری از دوش مردم نیازمند کشورشان بردارند.  آنها با ارائه انواع خدمات جهادگرانه به جنگ تمام عیار با فقر و محرومیت رفتند. ضمن احترام به کسانی که این روزها برای جلوگیری از شیوع این ویروس، اقدام به بستن هیئت‌ها و حسینیه‌ها کرده‌اند، برخی هیئت‌های مذهبی در گوشه و کنار کشورمان به شکل هدفمند به ارائه خدمات به هم‌وطنان نیازمندشان پرداختند.

جوانان جهادگر هیئت محبان‌الزهرا (س) و گروه جهادی مکتب شهید سلیمانی با همکاری خیریه ام‌المؤمنین خدیجه (س) این روزها خدمات متنوع و متفاوتی را در مناطق محروم شهرستان زابل ارائه می‌دهند. از برگزاری مراسم جشن ولادت صدیقه طاهره حضرت زهرا (س) در روستاهای این شهرستان گرفته تا طبخ و توزیع هزاران پرس غذای گرم میان روستاهای مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان از اقدامات هیئت محبان‌الزهرا (س) غرب تهران است.

 

مرتضی متشرعی جهادگر و مداح هیئت محبان‌الزهرا (س)  درباره اقدامات اخیر این هیئت در مناطق جنوبی کشور گفت: نیت اولیه این بود که 5 هزار پرس غذای گرم طبق روال هر سال، در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در استان سیستان و بلوچستان طبخ و توزیع شود اما در کنار این اقدام، نذر توزیع گوشت قربانی هم در دستور کار قرار گرفت و گوشت‌‌های قربانی در بسته‌بندی‌های بهداشتی در میان نیازمندان آن منطقه توزیع شد. بازدید میدانی از روستاهای نیازمند را با حضور خیران داشتیم؛ اهالی این روستاها که هم اهل تسنن و هم از شیعیان بودند به ارائه مشکلاتشان پرداختند و قرارشد که در اسرع وقت به مشکلات آنها رسیدگی شود.

وی ادامه داد: از آنجا که استان سیستان و بلوچستان به نسبت استان‌های دیگر از مناطق محروم بیشتری برخوردار است، بسیاری از مردم این مناطق توانایی مالی زیادی ندارند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند که خوشبختانه در طول این سال‌ها، بسیاری از گروه‌های جهادی و هیئت‌های مذهبی تمرکزشان را برای رفع معضلات این مناطق گذاشته‌اند و با راه‌اندازی کارگاه‌های عمرانی، اقدام به ساخت مدرسه، خانه و مسجد کرده‌اند اما متأسفانه با توجه به شرایط قرمز این مناطق، خیلی مواقع خدمات جهادی پاسخگوی نیازهای اولیه زندگی آنها نمی‌شود و گاهی گروه‌های جهادی در مقابل مردم نیازمند این مناطق شرمنده می‌شوند که می‌طلبد مسئولان استان، کاملاً جهادی دوشادوش گروه‌های جهادی به یاری مردم بیایند.
منبع: تسنیم


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.