نقش بچه های مسجدی در ترویج سبک زندگی اسلامی چیست
حجت الاسلام «سید محمد طباطبایی» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بچه های مسجد از نظر آراستگی به سبک زندگی اسلامی و ترویج این سبک از زندگی که لازمه تمدن سازی نوین اسلامی است چه نقشی را ایفا می کنند، گفت: تمدن در لغت به معنای شهرنشینی آمده که تنها به معنای اجتماع انسانی در یک منطقه با خانه ها و خیابان ها نیست بلکه مدنیت به معنای وجود قوانین مکتوب و مدیریت شهری است. برخی از افراد تمدن را مترادف با هنر می دانند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه تمدن با اسلام سازگار نیست اظهار کرد: من با عبارت مدینه فاضله موافق هستم ولی با تمدن اسلامی موافق نیستم، چون تکنولوژی و شهرسازی در تمدن با روش های اسلامی قابل جمع نیست. بحران کرونا نشان داد که در برخی مواقع تکنولوژی به جنگ با اسلام و اعتقادات می آید؛ بنابراین ما باید به دنبال مدینه فاضله ای که قرآن هم از آن یاد کرده است، باشیم نه تمدن نوین اسلامی.
وی تصریح کرد: مسجد محل زیارت و راز و نیاز با پروردگار عالم است و افراد در مسجد نباید هیچ انگیزه ای جز خداوند متعال داشته باشند؛ بنابراین وقتی مسلمانی به مسجد مشرف می شود باید از بهترین و پاک ترین پوشش های خود در این مکان مقدس استفاده کند.
این نویسنده افزود: با توجه به اینکه هر جایی که خداوند بیشتر دیده می شود، شیطان فعالیت بیشتری دارد لذا انسان باید در کنار پوشش اسلامی و آراستگی متخلق به اخلاق به ویژه در مساجد باشد؛ این در حالی است که متاسفانه ما امروزه شاهد چند گانگی در مساجد هستیم و برخی از افراد به جایگاه مسجد هیچ توجه ای ندارند و یک نوع انحصارطلبی در این مکان مقدس به راه انداخته اند که این مسئله باعث رنجش مومنین و انسان های متخلق به اخلاق در مساجد شده است، این امر هم باعث شده باب ورود دیگران به مسجد مسدود شود و نتیجه این انحصارطلبی هم ایجاد تفرقه انگیزی میان مومنان است.
حجت الاسلام طباطبایی با بیان اینکه ما باید به دنبال مدینه فاضله باشیم، تصریح کرد: چون مسجد محل زیارت خداوند است، زنان و مردان باید با بهترین وجه آراستگی و زیبایی( در پوشش) در مسجد حاضر شوند و متخلق به اخلاقی که اسلام آن را دستور داده باشیم.
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید