حجتالاسلام والمسلمین انصاریان: در قیامت خداوند میهماندار استقامت کنندگان است
حجتالاسلاموالمسلمین «حسین انصاریان» به مناسبت ماه مبارک رمضان در حسینیه هدایت به سخنرانی پرداخته و گفت: کسی که از درون خود با حضرت حق پیوند میخورد بالاترین، قویترین و سودمندترین پیوند را برقرار کرده است.
وی افزود: یک واقعیت برای حفظ این پیوند باید رعایت شود و آن استقامت صبر و شکیبایی است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: کسانی که از طریق قرآن، انبیا، ائمه معصومین(ع) و آموختن علم به این نتیجه رسیدند که مالک، زمامدار و مربی ما الله است هنگام مرگ و قیامت فرشتگان بر آنها نازل میشود و بشارت میدهند که اصلا نترسید در قیامت؛ دادگاه، رسیدگی و قاضی برای شما وجود ندارد جهنم بر شما حرام است دادگاههای رسیدگی بر شما بسیار آسان است.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان در ادامه با استناد به روایتی از پیامبر(ص) عنوان کرد: حضرت میفرماید زمان رسیدگی به پرونده چنین افرادی به اندازی برق از ابر است.
وی بیان کرد: روزی امیر مؤمنان امام علی(ع) که به همراه اصحاب خود در کنار سرزمین کربلا نماز به پا میکردند با برداشتن مشتی از خاک فرمودند از تو گروهی در قیامت بیرون میآیند که بهطور مطلق بر پرونده آنها رسیدگی نمیشود آنجا جای افتادن عشاق است؛ منظور حضرت ۷۲ تن کربلا بودند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه چه لذتی دارد که مهماندار انسان خدا باشد، اظهار کرد: خداوند در قیامت میهماندار استقامت کنندگان است، استقامت کنندگان در برابر تحریمها، بیپولیها، رنجها، سختیها، مشکلات کمبودها، عدم هماهنگی خانواده با شما در بندگی خدا، در برابر تکالیف بدنی، مالی و اخلاقی استقامت می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه در این عالم راستگوتر از خداوند کسی نیست او استقامت کنندگان را در قرآن به ما نشان داده است، گفت: یکی از قویترین استقامت کنندگان حضرت ابراهیم(ع) است که دو تکلیف بسیار سخت برای ایشان قرار داده است، یکی از آنها بردن حضرت هاجر(س) و فرزندش حضرت اسماعیل(ع) به سرزمین بیآبوعلف مکه در آن آبوهوای گرم و پنجاه درجه است، دیگری قربانی کردن حضرت اسماعیل(ع) در این سرزمین است، که حضرت ابراهیم(ع) از هر دوی آنها با سرافرازی بیرون آمد.
وی افزود: حضرت هاجر(س) و حضرت ابراهیم(ع) این شرایط سخت را در انجام تکلیف الهی تحمل کردند، شجره وجود حضرت هاجر(س)، حضرت ابراهیم(ع) و حضرت اسماعیل(ع) در سرزمین تکلیف کاشته شد و از این کشت مسجدالحرام، کعبه، صفا و مروه، مشعر و منا، زمزم و کل مناسک حج خارج شد که در ثواب حج میلیاردها حاجی شریک هستند.
استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: شما مؤمنان در عصر غیبت، خمس اموال خود را به مراجع تقلید میدهید سختی آن را تحمل میکنید اما از آن هزاران مرجع تقلید، هزاران عالم، هزاران مؤلف خارج میشود این سختی سودهای فراوان برای شما خواهد داشت و قابل حساب و کتاب نیست.
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید