تمامی قوا در راستای «بپا داشتن دین» حرکت کنند

کد خبر: 108110
حافظ بین‌المللی قرآن در هفتمین قسمت از سلسله درس‌گفتارهای «دعوت» بر ضرورت «بپا داشتن دین» در تمام شئون حکومت اسلامی تأکید کرد و گفت: تمام دولت و تمام قوا(مقننه و قضائیه) باید در راستای اقامه و احیای دین باشند و در صورت عدم توجه به این هدف مهم، اسلامیت نظام زیر سؤال است.
وارث

 حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم‌، حافظ بین‌المللی و عضو مجلس خبرگان رهبری، در آستانه انتخابات ریاست‌‌جمهوری طی سلسله درس‌گفتارهایی با عنوان «دعوت» به تبیین شاخص‌های دولت اسلامی پرداخته است. محور‌های این مباحث شامل چارچوب‌ها و جهت‌گیری‌های کلان دولت اسلامی، برنامه‌های دولت اسلامی در حوزه‌های مختلف، ویژگی‌های کارگزار نظام اسلامی و اهمیت انتخابات و ضرورت حضور پرشور مردم در این عرصه سرنوشت‌ساز است. در ادامه متن  قسمت هفتم را می‌بینید؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

آیه ۱۲، سوره شوری، شاید محوری‌ترین آیه در موضوع دولت اسلامی است. وظیفه اصلی دولت اسلامی در این آیه بیان شده که عبارت است از «بپا داشتن دین» و این نکته باید در تمام شئون حکومت اسلامی جاری و ساری باشد. تمام دولت و تمام وزارتخانه‌ها و تمام قوا(مقننه و قضائیه) باید در این راستا حرکت کنند و درصدد اقامه و احیای دین باشند و در صورت عدم توجه به این هدف مهم اسلامیت نظام زیر سؤال است.

در زمان طاغوت در ماه مبارک رمضان، کنگره زرتشتیان جهان را برگزار می‌کردند. پهلوی بهائیت را تقویت می‌کرد و نشریه‌های فاسدی که به دنبال ترویج برهنگی بودن، در کشور روز به روز افزایش پیدا می‌کردند. تلویزیون، عامل فساد و فحش بود، اما انقلاب با هدف قیام‌ لله و ترویج دین شکل گرفت و در این زمینه خدمات بزرگی را انجام داد.

برپایی اعتکاف در پنج هزار و ۵۰۰ مسجد عمدتاً از سوی جوانان، مراسم باشکوه شب‌های قدر، مراسم پیاده‌روی اربعین، مراسمات در اعیاد و وفیات اهل‌بیت(ع)، گسترش فرهنگ وقف و احسان و نیکوکاری، گسترش فرهنگ زیارت معصمومین(ع) به طوری که سالیان ۳۰ میلیون نفر به مشهد مقدس و ۱۰ میلیون نفر به قم مشرف می‌شوند، گسترش کمی و کیفی برنامه‌های مذهبی در صدا و سیما، گسترش اردوهای راهیان نور (به طوری که سالیانه هفت میلیون نفر از این مراکز بازدید می‌کردند)، ترویج فرهنگ جهاد و شهادت و تربیت جوانانی مانند شهید حججی‌ها(آن هم در بحبوحه تهاجم فرهنگی غرب)، افزایش مساجد به ۷۵ هزار و افزایش هیئات به ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی، ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی از قبیل چاپ ۳۷ هزار عنوان کتاب قرآنی و ترجمه قرآن به ۱۳۰ زبان زنده دنیا، تولید سریال‌ها و فیلم‌های فاخر قرآنی و تأثیر فراوان معنویت در جهان (به گونه‌ای که بر خی از اندیشمندان بین‌المللی معتقدند، انقلاب اسلامی جهان را به سمت دینی شدن سوق داده است). اینها نمونه‌هایی از اقامه دین از سوی نظام اسلامی بوده است که با تحقق دولت اسلامی توسط شما مردم این حرکت با شتاب بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد.»
منبع: ایکنا


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.