«عید بیعت» با سخنرانی پناهیان در میدان امام حسین برگزار می‌شود

کد خبر: 110078
عید بیعت شنبه نهم ربیع‌الاول همزمان با آغاز ولایت امام زمان (عج) با سخنرانی حجت‌الاسلام پناهیان در میدان آیینی امام حسین علیه السلام برگزار می‌شود.
وارث

حضرت ولیعصر (عج) پس از شهادت امام حسن عسکری علیه السلام به امامت رسیدند. بر همین اساس روز نهم ربیع الاول، روز امامت حضرت مهدی (عج) است و شیعیان این روز بزرگ را جشن می‌گیرند.

بر همین اساس، اجتماع بزرگ مردمی بیعت با امام عصر (عج) با عنوان «عید بیعت» شنبه ۲۴ مهرماه در میدان آیینی امام حسین علیه السلام برگزار می‌شود.

در این مراسم حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان به سخنرانی پرداخته و مهدی سماواتی و سیدمهدی میرداماد مداحی خواهند کرد. همچنین شعرخوانی احمد بابایی و پویا بیاتی از دیگر برنامه‌های عید بیعت است.

مراسم اجتماع مردمی بیعت با امام زمان (عج) نهم ربیع الاول از ساعت ۱۵.۳۰ با رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به همت فرهنگسرای عترت برگزار می‌شود. همچنین این برنامه به صورت زنده از سایت مؤسسه مصاف پخش می‌شود.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.