حجتالاسلام والمسلمین علوی تهرانی؛ برای محبوب خدا شدن باید محب او باشیم
حجتالاسلام والمسلمین محمد باقر علوی تهرانی در مسجد امیر به سخنرانی پرداخته و گفت: اگر بخواهیم محبوب خدا باشیم که خداوند ما را دوست داشته باشد باید ما هم محب خداوند باشیم. وی افزود: خداوند کسی را دوست دارد که او خدا را دوست داشته باشد، پیامبر فرمودند مومن دروغ نمی گوید، غیبت نمی کند و تهمت نمی زند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: مومن کشی است که در مواجهه با گناه ها خدا را یاد کرده و از آن پرهیز میکند خداوند چنین شخصی را دوست دارد. آنان که گناه می کنند در واقع حرمت خدا را می شکنند. حجتالاسلام والمسلمین علوی تهرانی با بیان اینکه هرکس محب خداست بین دنیا و آخرت، آخرت را انتخاب میکنند. اظهار کرد: محبان خدا از پیامبر (ع) تبعیت می کنند. نماز خواندن و روزه گرفتن تبعیت از پیامبر(ص) نیست بلکه تبعیت از دستور خداوند است تابع پیامبر بودن یعنی از سنت پیامبر(ص) پیروی کردن است. هر کس از سنت پیامبر(ص) اعراض کند از او نیست، باید سنت های پیامبر(ص) را بشناسید تا تبعیت کنید و نشان دهید که او و خدای او را دوست دارید.
وی با بیان اینکه محبان خدا عاشق عبادت شبانه هستند، ابراز کرد: محبان خدا خالصترین بندگان خداوند هستند بنده خالص کسی است که عمل عبادی را برای ثواب انجام نمی دهد بلکه برای رضای الهی انجام میدهد.استاد حوزه علمیه ادامه داد: متاسفانه ما عمری است که برای ثواب به مجالس اهل بیت(ع) میرویم که ثواب دریافت کنیم و به ما بهشت بدهند اما دنبال رضای خدا نیستیم.
حجتالاسلام والمسلمین علوی تهرانی محبان خدا راستگوترین انسانها و وفادارترین افراد به پیمانها و حقوق خود هستند، گفت: محبان خدا اهل تحمل سختی در راه خدا هستند و رفاه طلب نیستند، سختی در راه خداوند را دوست دارند. اهل بیت(ع) اهل رفاه طلبی در راه خدا نبودند برای همین سختیها را تحمل می کردند.
وی با بیان اینکه محبان خدا فرمایش حضرت حق را تصدیق می کنند. ابراز کرد: محبان به خدا اعتماد دارند به همین دلیل در همه چیز فرمایشات ایشان را تصدیق می کنند. امام حسن مجتبی(ع) سه بار همه دارایی خود را برای رضای خدا بخشیدند چرا که به خدا اعتماد داشتند که خداوند روزی او را می رساند.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: علامت محب خدا بودن این است که انسان ذکر خدا را دوست دارد یعنی بین خود و اسماء الحسنی حق پیوند می زند. اسما الحسنی الهی در جوشن کبیر است بررسی کنید که آن را در سال چند بار می خوانید. یکی از برنامه های عبادی خود را خواندن دعای شریف جوشن کبیر قرار بدهید که اسماالحسنی است.
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید