انتظار فرج بزرگترین عبادت است

کد خبر: 110230
حجت الاسلام محمدی لائینی با تاکید بر اینکه تحمل سختی‌های ایام انتظار انسان‌ساز است، گفت: انتظار از دیدگاه شیعه و اهل بیت‌(ع) یک عبادت بزرگ محسوب می‌شود.
وارث

 حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی»امروز(۳۰مهر) در خطبه های نماز جمعه این هفته مرکز مازندران بیان کرد: توفیق عمل صالح در سایه تقوا بهترین نوع آزادی است، اینکه اسیر نفس نباشیم مهم است.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران افزود: خدای متعال می‌فرماید هر کسی که از مقام و جایگاه خدا بترسد و در کنارش امیدوار باشد، تا جایی که خودش را از هوای نفس نهی کند، در این صورت بهشت در انتظار این فرد است، پس اگر همه باتقوا باشند دنیا و آخرت تبدیل به بهشت می‌شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به پنج نکته در رابطه با ذکر (و عجل فرجهم) که پس از پایان صلوات می‌آید، گفت: اول فرج یعنی گشایش اینکه انسان از رنج، اندوه و گرفتاری آزاد شود، نکته دوم اینکه تعجیل در ظهور امام زمان (ع) صورت بگیرد، امامان و اهل بیت (ع) را از غم و اندوه رهایی ببخشد و یا اینکه همه ما را از اندوه خلاص کند.

 

خطیب جمعه ساری ادامه داد: غم و اندوه امام زمان (عج) این است که دین خدا روی زمین بماند، اینکه دین و دنیای مردم خراب شود و استکبار و ظلم دنیا را فرا گرفته برای امام زمان (عج) بسیار ناراحت‌کننده است، اولین منتظر خود امام زمان (عج) است، ایشان بزرگترین اندوه را با خود دارد، پس ما برای ظهورشان دعا میکنیم.

 

این مسئول گفت: از آن طرف غم بشریت فقط مخصوص امام زمان (عج) نیست همه امامان و پیامبران ما غم مردمی را دارند که حقوقشان توسط یک عده ظالم به تباهی کشیده شد، پس با ظهور حضرت هم بشریت به ساحل نجات می‌رسد هم خود امام زمان (عج) و هم همه امامان از غصه نجات پیدا می‌کنند.

 

وی عنوان کرد: ما بشریت شدیدا دچار غم و اندوه، گرفتاری و مصیبت هستیم، از آغاز تا به امروز ظلم و ناحقی وجود داشت، روز ظهور روز فرج بشریت هم خواهد بود، بنابراین ما پس از ذکر صلوات از خداوند می‌خواهیم فرج همه امامان و ما نزدیک شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با تاکید بر اینکه درخواست برای فرج از یک اصل کلی که در قرآن آمده و سنت خدای بزرگ است برخاسته، اعلام کرد: آن سنت هم در آیه ۸۷ سوره یوسف در قرآن بیان شده، که مایوس نشدن از رحمت خدا است، کافران از رحمت مایوس هستند، پس این یک اصل است، فرج بخشی از رحمت خدا است، اگر در زندگی گرفتاری پیش آمده ما از خدا می‌خواهیم فرجی برساند تا گرفتاری‌ها را از بین ببرد.

 

خطیب جمعه با اشاره به فضیلت انتظار فرج، تصریح کرد: در قرآن آمده برترین عبادت امت انتظار فرج است، در زندگی اگر مشکلاتی به‌وجود آمد بدانیم فرج و رحمت خدا نزدیک است و به فریادمان خواهد رسید، فرج کلی هم با آمدن امام زمان (عج) صورت گرفته و در پی آن دنیا از دشت یک عده مستکبر ظالم نجات پیدا می‌کند.

 

این مسئول با بیان نکته پنجم، اذعان کرد: انتظار فرج یعنی ایمان به یک آینده روشن و راضی نشدن به شرایط فعلی و تغییر آن، که یقین داریم عاقبت بشریت پایان نیک است، خداوند وعده داده که بندگان شایسته بر زمین مستقر شده و مستضعفان حاکم می‌شوند، پس با این نگاه نباید به حال راضی باشیم، تا آینده‌ای روشن تحقق پیدا کند.

 منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.