بیست‌وهفتمین جشنواره ملی«شعر رضوی» حضوری و مجازی برگزار می‌شود

کد خبر: 111792
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه بیست‌وهفتمین جشنواره ملی شعر رضوی به ‌صورت حضوری و مجازی در شهر کرمان برگزار می‌شود، افزود: مراسم افتتاح این رویداد ملی دوم بهمن‌ماه سال جاری، همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) است.
وارث

 محمدرضا علیزاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: مراسم اختتامیه بیست‌وهفتمین جشنواره ملی شعر رضوی، سوم بهمن‌ماه در کرمان، به عنوان خاستگاه این جشنواره‌ی آئینی با حضور برگزیدگان و میهمانان کشوری و استانی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به استقبال از جشنواره شعر رضوی امسال، گفت: یک‌هزار و 673 اثر به دبیرخانه‌ی دائمی جشنواره ارسال شده است که از این تعداد، 831 اثر در بخش کلاسیک، 417 اثر در بخش سپید، 214 اثر در بخش ترانه و 211 اثر در بخش ویژه‌ی دانشجویی ارسال شده است و بر اساس اطلاعات موجود، تقریبا از همه‌ی استان‌ها کار و اثر به دبیرخانه‌ی جشنواره شده که بیشترین آثار ارسالی مربوط به خراسان‌رضوی، خراسان‌جنوبی و تهران است .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه حامد حسینخانی دبیری این دوره از جشنواره ملی شعر رضوی را بر عهده دارد، گفت: داوران بیست‌وهفتمین جشنواره ملی«شعر رضوی» از شاعران و اساتید استانی و ملی هستند و شهرام پارسامطلق، محسن کاشانی، ناصر محسنی‌نیا، قربان ولی و محمد سلمانی داوری بخش رقابتی و نهایی جشنواره را بر عهده دارند.
منبع: ایسنا


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.