چطور به امام زمان(عج) نزدیک شویم؟

کد خبر: 112796
یک کارشناس و خطیب مذهبی گفت: یکی از مجتهدان مسلم در همین دوران اخیر به طریقی حضرت ولیعصر(عج) را دیده و محضر ایشان عرض کرده بود: آقاجان! می‌خواهم به شما نزدیک شوم، چه کنم؟ حضرت(عج) به وی فرموده بودند: عملت را عمل امام زمان(عج) قرار بده!
وارث

حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی درباره راه نزدیک شدن به امام زمان(عج)، اظهار کرد: «باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی/ گر سوی مستان می‌روی مستانه شو مستانه شو» اگر خالص شویم به امام عصر(عج) نزدیک می شویم.

 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: یکی از بزرگان از مجتهدان مسلم در همین دوران اخیر به طریقی حضرت ولیعصر(عج) را دیده و محضر ایشان عرض کرده بود: آقاجان! می خواهم به شما نزدیک شوم، چه کنم؟ حضرت(عج) به وی فرموده بودند: عملت را عمل امام زمان(عج) قرار بده!

 

وی ادامه داد: آن مجتهد می گوید: من اینطور برداشت کردم که یعنی در هر عملی ببینیم اگر امام زمان(عج) بودند، چه می کردند من نیز همان کار را انجام دهم؛ از حضرت(عج) پرسیدم: چطور امام زمان(عج) پسند شوم؟ حضرت بقیه الله الاعظم(عج) فرمودند: در عملت خالص باش و خدا را در نظر داشته باش!
منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.