درخواست امام جماعت مسجد ۱۰۰ ساله تهران برای مرمت آن

کد خبر: 116770
امام جماعت مسجد 100 ساله خاتم‌الانبیاء معروف به مسجد سنگی می‌گوید: این مسجد اوضاع عمرانی مناسبی ندارد، اما از پس مخارج مرمت آن برنمی‌آییم.
وارث

گذر زمان سبب فرسودگی لوله‌ها و انشعابات آب، فرسایش نما و نم‌دادگی سقف و گنبد مسجد و برخی مشکلات عمرانی دیگر شده است. امروز بازسازی و مرمت مسجد سنگی که از مساجد قدیمی، نامدار و شاخص شهر تهران به حساب می‌آید، دغدغه نمازگزاران این مسجد و اهالی محله دردار و آبشار است.

وی افزود: ما مشکلات عمرانی مسجد سنگی را با مرکز رسیدگی به امور مساجد مطرح کردیم و آنها با نهادهای مربوطه به ویژه شهرداری که خودش سازنده مسجد جایگزین پس از طرح افزایش عرض بزرگراه شهید محلاتی است، نامه‌نگاری‌های لازم جهت کمک و اقدام جهت رفع هرچه سریع‌تر این مشکل را انجام دادند. امیدواریم که این نامه‌نگاری‌ها به نتیجه برسد و وضعیت مسجد، دوباره به شکوه سابق بازگردد.

مسجد سنگی که به گفته اهالی مسجد بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد تا قبل از تخریب شدنش توسط شهرداری به علت قرار داشتن در مسیر طرح افزایش عرض بزرگراه شهید محلاتی، از مساجد شاخص محله‌های دردار و آبشارِ شهر تهران محسوب می‌شد. اما در سال‌های اخیر به علت فرسایش بنای جایگزین که امروز ۲۵ سال از ساخت آن می‌گذرد، این مسجد دچار مشکلات جدی عمرانی شده و به بازسازی و مرمت نیاز دارد.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.