برگزاری مراسم مناجات شب های ششم و هفتم رمضان المبارک در مکتب الزهرا(س)+ گزارش تصویری

کد خبر: 14814
مراسم شب های ششم و هفتم ماه رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام حاج محمدرضا طاهری، حاج رضا پور احمد، حاج احد قدمی ، کربلایی حسین طاهری، کربلایی مسعود اصلانی و کربلایی علی زمانیان برگزار شد.

وارث: مراسم شب های ششم و هفتم ماه رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام حاج محمدرضا طاهری، حاج رضا پور احمد، حاج احد قدمی ، کربلایی حسین طاهری، کربلایی مسعود اصلانی و کربلایی علی زمانیان برگزار شد.

در ادامه گزیده ای از سخنان حاج مهدی توکلی را می خوانیم: 


خدا در آیه 112 سوره مبارکه نحل مطلبی را در قالب یک مثل بیان فرمودند، می فرماید: "وَضَرَبَ اللّهُ مَثَلاً قَرْيَةً كَانَتْ آمِنَةً مُّطْمَئِنَّةً يَأْتِيهَا رِزْقُهَا رَغَدًا مِّن كُلِّ مَكَانٍ فَكَفَرَتْ بِأَنْعُمِ اللّهِ فَأَذَاقَهَا اللّهُ لِبَاسَ الْجُوعِ وَالْخَوْفِ بِمَا كَانُواْ يَصْنَعُونَ"

خداوند می فرمایند که یک نمونه برای شما آورده ام، این مثل را هم از بعد اجتماعی می توان مطرح کرد هم از بعد فردی.  شما یک شهری را در نظر بگیرید که امنیت به طور کامل بین آن ها برقرارا است. یکی از عوامل سعادت فرد و جامعه، امنیت است. امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف که بیایند و می خواهند مدینه فاضله ای ایجاد کنند، یکی از مواردی که ضریبش بالا می رود در آن زمان همین امنیت است.

محال است انسان روی سعادت را ببیند ولی امنیت نداشته باشد. بشر قدر دو نعمت را نمی داند؛ یکی امنیت و دیگری سلامتی. یکی دیگر از عوامل سعادت آرامش است، گاهی انسان امنیت دارد اما آرامش ندارد، هم آرامش معنوی و هم آرامش مادی.

امنیت، آرامش، رفاه، علم عوامل سعادت یک جامعه است. حال ما باید شکرگزار باشیم که همه این ها را داریم. یکی از عواملی که نعمت را از کف انسان خارج می کند، کفران نعمت است. یکی از نعمت های بزرگ که ما باید بگوییم خدا به نا سپاسی آن را از مانگیرد جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری است. ما درون آن هستیم و قدر نمی دانیم نعمت بزرگی است که طاغوت بر ما حکومت نمی کند، ولی فقیه حکومت می کند.

قرآن را شمرده شمرده و با تدبر قرائت کنید. می فرمایند: ما یک کلام سنگینی را بر تو نازل کردیم. هم فهم آن و هم عمل به آن سنگین است.

امام صادق علیه السلام نیز می فرمایند: حق قرآن این است که شمرده شمرده تلاوت شود. فقه، فهم عمیق آیات قرآن است. در قرآن می فرمایند: قرآن را آن طور که حقش است تلاوت کنید. امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: «لا خَیرَ فی قَرائَتِه لَیسَ فیهِ تَدَبُر».

باید به احکامی که در قرآن گفته شده عمل کنید. هر جا خدا وعده داده دل ببندد. همین که در دعای ابوحمزه می خوانیم: هر وقت یاد گناهانم می افتم به جزع و فزع می افتم. اما هر وقت یاد کرم تو می افتم و وعده هایی که در قرآن هست من هم امیدوار می شوم.

تلاوت قرآن این نیست که فقط آن را با صوت خوش بخوانند و یا آهنگ زیبا تلاوت کنند. چه بسیار کسانی که با این صوت و آهنگ تلاوت از طرف قرآن لعنت و نفرین شدند.

در ادامه این مراسم مداحان اهل بیت علیهم السلام به مداحی و روضه خوانی پرداختند:

شعر خوانده شده توسط حاج محمدرضا طاهری:


بیا که عشق تو را تا ابد خریدارم

بیا که منتظر لحظه های دیدارم

به راه آمدن تو اگر چه سر بدهم

ولی دوباره به ابروی تو بدهکارم

زجان های بدون تو سخت دلگیرم

و از دقایق بی تو چقدر بی زارم

آقا شکسته شد دل بی تابم بگو آقا

برای آمدنت چند جمعه بشمارم

اگر چه دیدن ماه رخت میسر نیست

خوشم که با رخ نادیده عالمی دارم

دو چشم تو دو راهی عشق رو به خداست

و من اسیر تو و تا ابد گرفتارم


تصاویر شب ششم ماه مبارک- کلیک کنید

تصاویر شب هفتم ماه مبارک- کلیک کنید