انقلاب تا قبل از امام زمان(عج) حرام است؟
ولایتى هاى بى دین، اینهایى که از ولایت اهل بیت دم میزنند ولى دین ندارند.
ما آخوندها فرقه اى داشتیم که در حوزه علمیه هم بودند و الآن هم هستند، که امام،زمان شاه به اینها مى گفت یک کلمه علیه شاه حرف بزنید، مى گفتند نه ، ما تقیه میکنیم.
امام میگفت تقیه مگر براى حفظ من و شماست؟! تقیه براى حفظ دین خداست، تقیه کار مجاهد و مبارز است، نه کار قاعدین. این کارى که شما دارید میکنید قعود است،نه تقیه. تقیه تاکتیک جهاد است.
مگر همین ها نبودند که میگفتند انقلاب تا قبل از امام زمان حرام است؟ مگر همین ها نبودند که وقتى صدام حمله کرد و جنگ شد، بعضى از اینها گفتند هرکس در جبهه کشته شود، شهید نیست؟! مگر نگفتند؟ آخوند شیعه هم بودند.
یک وقتى امام بهشان گفت که جنابان عالى چجور است که زمان شاه تقیه میکردید، سکوت میکردید و خفقان گرفته بودید، حالا که ما حکومت را گرفته ایم و ادعا نداریم که حکومت،اسلامى صد درصد است ، چرا شدید مخالف ما؟!
حالا فرض کنید ما ٦٠ درصد اسلامى و ٤٠ درصد غیر اسلامى هستیم،دیگر زور ما همینقدر میرسد، تو که در مقابل حکومت ١٠٠ درصد ضد اسلامى ،سکوت بلکه همکارى میکردى ، چطور وقتى ما به اسم دین خدا حرکت کردیم و پرچم قرآن را بالا بردیم، چطور حالا سکوت نمیکنى؟! تقیه حرام شد یکمرتبه؟! بین آخوندهاى حوزه شیعه آدم هاى اینجورى داشتیم، الآن هم داریم. همین الآن مسجد خاص دارند در جاهاى مختلف،مدرسه دارند، دبیرستان و حوزه علمیه درست کرده اند میخواهند آخوند و مهندس و دانشجو و دانش آموزى بین شیعیان تربیت کنند که بگوید ما یک دشمن در این دنیا بیشتر نداریم و آن دشمن سنى است!
منبع: روضه
/م118