حجت الاسلام میرزا محمدی: قرآن منهای امام قابل فهم نیست

کد خبر: 22324
مراسم عزاداری در دهه دوم ماهم محرم در هیئت انصارالعباس (ع) با سخنرانی حجت الاسلام میرزا محمدی و مداحی حاج سید محمد جوادی و همچنین حاج امیر عباسی و کربلایی حامد خمسه ، در شب جمعه برگزار شد.

وارث : مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در دهه دوم ماهم محرم در هیئت انصارالعباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام میرزا محمدی و مداحی حاج سید محمد جوادی و همچنین حاج امیر عباسی و کربلایی حامد خمسه ، در شب جمعه برگزار شد.

این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و سپس حجت الاسلام میرزامحمدی حول محور اثبات امامت در آیات قرآن به سخنرانی پرداخت که در ادامه سخنان وی را می خوانید:




در آیه 124 سوره بقره راجع به امامت ولایت سخن گفته شده است. امام رضا علیه السلام در خصوص  تبیین این آیه می فرمایند. قرآن منهای امام قابل فهم نیست. چون قرآن در شبی که حضرت محمد صلوات الله علیه مبعوث شدند به قلب نازنین ایشان این قران نازل شد. امام صادق علیه السلام فرمودند: همزمان با نزول قران یک امر دیگری نیز بر حضرت محمد صلوات الله علیه نازل شد و آن امر ولایت بود. لذا زمان نزول امر ولایت هم مانند زمان نزول قرآن لیله القدر است. در شب قدر این دو با هم نازل شده اند. لذا حضرت محمد صلوات الله علیه مامور بودند در طول 23 سال این دو را توامان با هم معرفی کنند و به احسن وجه حضرت صلوات الله علیه این وظیفه را انجام دادند.

23 سال از قرآن در یک تدریجی و منطقی دم زدند. از قرائت قرآن بگیرید تا تلاوت قرآن، تعلیم قرآن، تهذیب و تزکیه نفوس که تمام اینها آیه دارد در قرآن.

قرآن می فرماید: ما این آیات را به یکباره در شب قدر نازل کردیم اما تو باید در طول 23 سال برای مردم در یک سیر تدریجی بیان کنی و این آیات را باید در کنار قرائت، تلاوت و با سخنان حکیمانه تعلیم دهی. تو مربی اخلاق نیز هستی.

در برخی افراد هوای نفس بر آنها الوهیت می کند و خداوند مربی برای رام کردن نفس ما قرار داد و آن وجود مقدس حضرت محمد صلوات الله علیه است. حضرت محمد صلوات الله علیه به واسطه آیات نورانی قرآن  اخلاق حسنه اش کاری کرد که در طول این 23 سال، قرآن فرمود: اگر فضل و رحمت خداوند نبود یک دانه از شما عاقبت بخیر نمی شدید. این تعبیر قرآن است.

از امام موسی بن جعفر علیه السلام پرسیدند: این فضل و رحمت خدا چه چیزی است که اگر نبود احدی به عاقبت بخیری نمی رسید؟ حضرت علیه السلام فرمودند: وجود حضرت محمد صلوات الله علیه و حضرت علی علیه السلام همان فضل و رحمت الهی است که اگر این بزرگواران نبودند همه مشتری دام ابلیس بودیم.

لذا خداوند حضرت محمد صلوات الله علیه را مربی نفوس مردم قرار داد و قبلا این پیغمبر خودش تربیت شده بود. نه در مکتب یهود و مسیح بلکه پروردگار عالم او را تربیت کرده بوده است و این تعبیر حضرت علی علیه السلام برای کمیل است که فرمودند: کمیل! خداوند خودش امر تریبت حضرت محمد صلوات الله علیه را دست گرفته است و بر مبنای چاشنی محبت و عشق خودش پیغمبرش را تربیت کرد و من هم مربی تربیتی مومنین هستم. حضرت محمد صلوات الله علیه در طول این 23 سه سال به واسطه آیات قرآن  که خود قرآن می فرماید: ما کتاب ذکر هستیم، کتاب نور، کتاب شفاعت، کتاب هدایت هستیم ولی کتاب صامت هستیم و باید کسی مرا به زبان بیاورد و از این داروخانه معنوی به احسن وجه استفاده بکند. قرآن شفا است نه دوا. فرق شفا با دوا این است که دوا عارضه دارد امام شفا هیچگونه عارضه ای ندارد و قرآن نام خود را شفا قرار میدهد.

حضرت محمد صلوات الله علیه می فرماید: تک تک شما بیمار هستید و پروردگار عالم طبیب نفوس است. بعد از این سخن حضرت محمد صلوات الله علیه کسانی که شعار " حسبنا کتاب الله " آیا به تنهایی با قرآن به سعادت رسیدند یا خیر؟



قرآن کریم خود را داروخانه معنوی معرفی می کند و مانیز بنا به سخن حضرت محمد صلوات الله علیه شدیم بیمار، خب این بیمار باید به طبیب مراجعه کند و این طبیب حضرت محمد صلوات الله علیه است. حضرت علی علیه السلام فرمودند: حضرت محمد صلوات الله علیه طبیبی است که خودش خانه به خانه به دنبال مریض هایش می گردد. پس طبیب عالم مشخص شد، مریض عالم هم که ما هستیم و داروخانه نیز وجود مقدس قرآن است و اما آیا به تنهایی با قرآن می شود سعادتمند شد؟

طبیب برای بیمار دارو تجویز می کند آیا صرف اینکه نسخه دستمان باشد می توانیم برویم و از قفسه داروخانه دارو برداریم؟ خیر! همه عقلا میگویند این داروخانه یک طبیب حاذق دیگری می خواهد به نام دکتر داروشناس. بدون دکتر دارو شناس شما نمی توانی دارو را دریافت کنی.

دقیقا قصه قرآن نیز همین است. قرآن شفاخانه، طبیب حضرت محمد صلوات الله علیه، بیمار همه بشر هستند وپیامبر صلوات الله علیه دارو تجویز می کنند اما بعد ایشان تکلیف این شفاخانه چه می شود؟

شخصیتی که بعد از پیامبر صلوات الله علیه قرار می گیرد امام است. امام مکتبی را درس نخوانده است، امام علم لدنی دارد و صاحب مقام عصمت است و این دو در کنار هم قول و فعل او را ضمانت اجرایی صد در صد می کند و قران در بیت اینها نازل شده است. حضرت علی علیه السلام می فرمایند: به خدا قسم می دانم کدام آیه در چه زمان و مکان و در چه شرایطی بر قلب حضرت محمد صلوات الله علیه نازل شده است.

در ادامه این مراسم حاج سید محمد جوادی ، حاج امیر عباسی و کربلایی حامد خمسه به ذکر مصیبت و عزاداری پرداختند.

در ادامه گزارش تصویری این مراسم را ببینید:


کلیک کنید