حجت الاسلام ناصری: بدترین نوع ابتلائات، ابتلاء به ولایت است.!

کد خبر: 23823
مراسم عزاداری شب پانزدهم ماه صفر با سخنرانی حجت الاسلام ناصری پور و مداحی حاج سید محمد جوادی، حاج احد قدمی، کربلایی محمد حسین حدادیان و کربلایی وحید یوسفی در حسینیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.
وارث: مراسم عزاداری شب پانزدهم ماه صفر با سخنرانی حجت الاسلام ناصری پور و مداحی حاج سید محمد جوادی، حاج احد قدمی، کربلایی محمد حسین حدادیان و کربلایی وحید یوسفی در حسینیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام ناصری پور را می خوانید: 


عاشورا بیشتر از یک بار می توانست اتفاق بیافتد ولی خداوند یک بار بیشتر ولی الله اعظمش را به مسلخ نمی برد وگر نه امروزه شمر های زیادی داریم. کسی که می فهمد در این دنیا چه اتفاقاتی می افتد یعنی اینکه مدام در آزمونیم. چیزی که باعث رشد می شود این است که در امتحان موفق باشیم و در داغ قرار بگیرد و صبر داشته باشد.

امام خمینی(ره) در اوج قدرت و استکبار آمریکا فرمودند: آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکتد؛ بخاطر اینکه دنیا دنیای امتحان است، نوجوانی و جوانی و لحظات عمر امتحان است. خوشا به حال آنان که جوانیشان را فدای حضرت زهرا سلام‌الله علیها کردند.

گاهی اتفاقاتی خاص برای افراد خاص می افتد که زندگی اش را دگرگون می کند و خدا استثنائی برایش وجود ندارد، اتفاقات و امتحان همگانی است. یک انسان نمی تواند دو بار از یک رودخانه عبور کند! هر دفعه ای که عبور کند ساعت و دقیقه و ثانیه و لحظه اش تفاوت دارد و حتی آبی که به پاهایش خورده است رفته. دنیا محل گذر است و ما در آزمون و امتحانیم.

گاهی اوقات خداوند به برخی معرفت ها می دهد و گاهی همانند عمر سعد ساقطش می کند. امیرالمؤمنین علیه‌السلام می فرمایند: وقتی گرفتار انواع شدائد، شدید به این دلیل است که تکبر از دل هایتان خارج شود. عامل شکست در اکثر ابتلائات تکبر انسان است. فرمودند راهکار رفتن تکبر از قلوبمان یک چیز است و آن هم نماز است، فرمودند هنگامی که در شدائد گرفتار شدی نماز بخوان. نماز انسان را نسبت به ابتلائات مصون می کند.

خداوند به علت حبّی که به ما دارد تمام رشته های اتصال را قطع می کند، خداوند دوست دارد با خود خود خودش ارتباط داشته باشیم. گاهی ما به هر شخصی خوبی می کنیم در مقابل با ما بد رفتاری می کنند در واقع این واکنشی است برای اینکه فقط خداوند در دل باشد.

در ابتلائاتی که قرار گرفتیم و رشد کردیم به جایی خواهیم رسید که در آن هنگام خداوند می فرماید: معصومی باید پشتت بیایستد.

بدترین نوع ابتلائات، ابتلاء به ولایت است. هر کسی را با ولایت امتحان کنند اگر سربلند بیرون آمد، سربلند خواهد رفت چرا؟ چون آزمون ولایت سّر درون است. تمام توجیهات فقهی و عقلی را کنار بگذاریم و در نظر بگیریم که اگر سلیمان و هانی و اگر دیگران می پذیرفتند که مسلم ابن عقیل جانشین ولی خداست و در همین حد قطعاً حادثه عاشورا اتفاق نمی افتاد.

در زندگی ولایت امیرالمؤمنین علیه‌السلام سخت است، ماندن در آن مسیر سخت تر است.

در ادامه این مراسم؛ ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج سید محمد جوادی، حاج احد قدمی، کربلایی محمد حسین حدادیان و کربلایی وحید یوسفی به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.

/ب.ط211