حجت الاسلام خادمیان: برای شناخت دین باید "دیانون" را شناخت +گزارش تصویری
وارث: مراسم عزاداری شب بیست و هشتم ماه صفر با سخنرانی حجت الاسلام خادمیان و مداحی حاج حسین سیب سرخی در هیئت روضه الرقیه سلام الله علیها مشهد برگزار شد.
در ادامه متن سخنان حجت الاسلام خادمیان را می خوانید:

ما باید دیانون را بشناسیم تا به مراحل بالایی از معرفت برسیم. دیانون چه کسانی هستند؟ ابوالفضل العباس علیهالسلام و حبیب ابن مظاهر و علی اکبر علیهالسلام و اریث. اریث 50 سال نماز صبحش را با وضو نماز مغرب و عشا می خواند. ما به شدت نیاز داریم که ارتباطمان را با دین قوی کنیم. چقدر دین برایمان اهمیت دارد و همّ و غممان دین است؟ قبل از انقلاب به راننده اتوبوس گفت: برای نماز نگه دار و او هم جوابی سر بالا داد و شخص ناراحت شد و خودش و خانواده اش از ماشین پیاده شدند و بعد از نماز ماشینی پیدا نکردند و تا منزل پیاده رفتند، دین برایش مهم است. ما که برای رسول خدا صليالله عليه وآله عزاداری می کنیم چقدر دین برایمان اهمیت دارد؟
ما مومنون و متقون شنیده بودیم اما دیانون که عین عبارتی است که امام حسین علیهالسلام در کربلا به کار برده است خیلی حائز اهمیت میدانیم. یاران امام زمان عجاللهتعالیفرجهالشریف جز دیانون هستند، برای شناخت دین باید از شناخت دیانون شروع کنیم که آنها آنقدر در دین غرق شدند. دیانون کسانی هستند که دین همه چیزشان است، اصلاً دین چیست؟ یکی از یاران امیرالمومنین علیهالسلام سوالی پرسید: برای وصف دین از کجا شروع می کنید؟ حضرت فرمود: دین ساده است برای کسی که بخواهد وارد دین شود. برای وارد شدن به دین خداوند راه را هموار می کند و بعد از آن هم برای اوج گرفتن خداوند همراهیمان می کند. در ادامه حضرت می فرمایند: هر کس با دین دشمن است از دین واهمه دارد.
خداوند به گونه ای اسلام ناب را تشریح کرده است که دشمن جگر سوز می شود و از دین خوف دارد. خداوند با دین چه کرده است که هر که با دین اخت پیدا می کند با کلاس می شود! ولی امروزه ما با مدارک کلاس پیدا می کنیم و دین برایمان کلاس ندارد. حضرت در جایی دیگر می فرمایند: دین اسلام دینی است که خداوند برای خودش انتخاب کرده است و جلو چشمانش تشریحش کرده است و شما برترین خلق خدا هستید که خداوند برترین دینش را برای شما انتخاب کرده است.
حضرت امیر علیهالسلام می فرمایند: ای مردم شرافتی بالاتر از اسلام نیست. همه حقیقت دین همانند گوی در دستان حضرت است. ما با چه احساس افتخار و شرافت و عزت می کنیم؟ اگر دست مایه شرافت نداشته باشیم به گناه احساس شرافت می کنیم. احساس شرافت نیازی در درونمان است که باید به آن جواب دهیم. متاسفانه ما با پیامبر صليالله عليه وآله احساس شرافت نمی کنیم! حضرت امیر علیهالسلام خطاب به امام حسن علیهالسلام می فرمایند: پیامبر صليالله عليه وآله را حائز نشان بده، از این پیامبر کسی بهتر و بیشتر از خدا خبر نیاورده است. ما نیاز به چنین تعریفی از دین داریم تا احساس شرافت کنیم.
در ادامه این مراسم؛ ذاکر اهل بیت علیه السلام حاج حسین سیب سرخی به روضه خوانی و سینه زنی پرداخت.
/ب.ط211