عزاداری شب بیست و نهم ماه صفر در مسجد دارالسلام برگزار شد +گزارش تصویری

کد خبر: 24530
مراسم عزاداری شب بیست و نهم ماه صفر با سخنرانی دکتر حشمت الله قنبری و مداحی حاج محمدرضا طاهری و کربلایی حسین طاهری در مسجد دارالسلام برگزار شد.

وارث: مراسم عزاداری شب بیست و نهم ماه صفر با سخنرانی دکتر حشمت الله قنبری و مداحی حاج محمدرضا طاهری و کربلایی حسین طاهری در مسجد دارالسلام برگزار شد.

در ادامه متن سخنان دکتر حشمت الله قنبری را می خوانید:

انسان مخلوق شگفت انگیزی است. از وظایف انبیا بازگرداندن مردم به صراط مستقیم است انسان ریشه در ملکوت دارد، آنقدر این شخصیت و مخلوق دارای اهمیت است که خداوند با بعثت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله دروازه های نعمت را بر مردم گشاد. خداوند به بنده هایش منت گذاشت و پیامبر را در افق تمام انبیا قرار داد. فتنه گران هم از سال ها قبل از ولادت حضرت به دنبال حذف آن بود. آنهایی که از علم آگاهی داشتند اما از تقوا و تربیت بی بهره بودند و پیچیده ترین نقشه ها را برای حذف حضرت قبل از رسالت به کار بستند. عالی ترین عطیه های آسمانی را خداوند متعال برای وجود او ارزانی داشت. کتاب جامع آسمانی را به او داد و درهای آسمان را به رویش گشود و برای آنکه خط نور و هدایت در اراده بطنی ربانی جلا پیدا کند حبیب خود را به آسمان برد تا با دست خود عطیه اش را به حضرت منتقل کند.

خداوند رسالتی که به پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله عطا کرد نه قبل از او و نه بعد از او به هیچ کدام از انبیا عطا نکرد. حضرت علی علیه‌السلام از بطن کعبه به دنیا آمد و علم اینکه حضرت از کجا به دنیا آمدند نزد مادرشان است. بزرگ معتزله می گوید: وقتی که نوزاد امیرالمومنین علیه‌السلام را به پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله تحویل دادند حضرت 30 سال داشتند یعنی 10 سال قبل از نبوت. خداوند برای تمام انبیا مقدماتی قرار داد تا با آن مقدمات وحی بر آنها نازل شد تا به مقام نبوت و رسالت برگزار شدند، بزرگ معتزله می گوید: تا نگاه پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله با نگاه حضرت علی علیه‌السلام برخورد کرد ابراز احساسات حضرت آغاز شد، یا علی گفتیم و عشق آغاز شد. حضرت علی علیه‌السلام  می فرمودند: وقتی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله به غار حرا می رفت من او را می دیدم، نه اینکه جسم او را ببیند بدون تردید مردمان عرب هم حرکت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله را تا کوه می دیدند و در بهترین حالت می گفتند: امیر مکه رفت، اما چیزی که  امیرالمومنین علیه‌السلام میدید کسی نمی دید و آن چیزی که دیگران نمی دیدند نور وحی رسالت بود. هنوز بعثتی صورت نگرفته است باید ظرفیتی در حضرت علی علیه‌السلام  وجود داشته باشد که قبل از بعثت نور وحی و رسالت را در او می بیند و تشخیص می دهد و نه چیزی که دیگران می بینند، و می گوید: از همان اول هم شامه من نسیم نبوتش را استشمام می کرد به همین دلیل هم من به پای او می رفتم و هر آنچه می آموخت به من هم می آموزاند به این دلیل که انسان را در تراز خودش به نحوی تربیت کند که وقتی رابطه وحیانی بین زمین و آسمان قطع شد این کار پیامبر و رسول و انجام رسالت را بداند. برخی از آنهایی که غافل هستند در مورد امیرالمومنین علیه‌السلام می فرمایند: او پیغمبر نبود و رسالت نداشت و وحی به او نازل نمیشد. عده ای از آن بی غیرت ها می گفتند: زینب نباید در میدان معرکه حاضر شود! اما شد و چرا حاضر نشود؟

تاریخ و زندگی عترت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله نشان داد که اگر زینب سلام الله علیها در کربلا نبود بخشی از هویت کربلا در زمین می ماند. ادعا ها هم بیجا بود گفت شما نرفتی او رفت! همان قدر که نرفتن شما مسئولیت نشناسی و غفلت بود و یا دنیا زدگی بود به همان میزان رفتن حضرت زینب سلام الله علیها دلیل بر فضیلت بی پایان اوست، حضرت زینب سلام الله علیها،  امام شناس و وظیفه شناس بود و هم در رکاب امام اهل مجاهله بود و هم درس مردانگی میداد. وقتی عاشورا غروب کرد در کنار حضرت زین العابدین علیه‌السلام فقط یک مرد وجود داشت که فقط زینب سلام الله علیها بود.

آنچه که باید به آن پرداخته شود این است که آیا مسئولیتی که خداوند متعال از انبیا و رسولان انتظار دارد آن را پیامبر صلي‌الله عليه وآله به امیرالمومنین علیه‌السلام محول کرده است یا خیر. حضرت علی علیه‌السلام ویراستار تمام انبیا است و هر چه که انبیا در گذر روزگار و در جریان امامت و رسالت از غیب عالم به او رسیده و دریافت کردند همه این مسائل باعثش حضرت علی علیه‌السلام است. دوش علی علیه‌السلام  و تدبیر او به تراز 124000 پیغمبر است. یعنی دل حضرت گنجایش غصه و شکنجه و اذیت و آزار 124000 پیامبر را دارد. این فضیلت و عظمت اوست که خداوند متعال به آن مباهات می کند.

وقتی پیامبر صلي‌الله عليه وآله وارد مدینه شد بعد از دو سال با اراده پروردگار این دو گوهر انحصاری خلق را به همسری یکدیگر در آورد. آنچه که باید می شد، شد و پیوند امیرالمومنین علیه‌السلام با بانوی بانوان عالم محصور آنچه که به وجود آورد و افرادی را بر عالم ارزانی داشت که هیچ تعریفی برایشان وجود ندارد و هر تعریفی که از آنها بکنیم نهایت کم لطفی است. فاطمه فقط فاطمه است.

 در ادامه این مراسم؛ ذاکرین اهل بیت علیه السلام  حاج محمدرضا طاهری و کربلایی حسین طاهری به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.

/ب.ط211