حجت الاسلام مومنی : هر چیزی که می خواهد ما را از خداوند دور کند کنار بگذاریم + گزارش تصویری
وارث : به مناسبت ایام میلاد رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله و امام جعفر صادق علیه السلام مجلس جشنی با سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی و مدیحه سرایی حاج مهدی قربانعلی در مسجد صاحب الزمان (عج) مجیدیه برگزار شد.
به گزارش وارث ، این مراسم با برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء آغاز و سپس حجت الاسلام سید حسین مومنی سخنرانی خود را آغاز کرد که در ادامه بخشی از سخنان وی را می خوانید:
تا کمی گرفتار می شویم میگوییم: " آی خدا " باید بفهمیم خدا دوستمان دارد که گرفتارمان می کند. روزی به مرحوم میرزا اسماعیل گفتم: آقا خیلی گرفتارم گفت: الحمدالله! آقا گرفتارم دوباره عرض کرد: الحمدالله! فکر کردم گوش هایش سنگین است و نمی شنود گفتم: آقا میرزا گرفتارم گفت: الحمدالله، گرفته یاری!
هر چیزی که می خواهد ما را از خداوند دور کند کنار بگذاریم. گناه ما را از خداوند دور می کند، نگاهی به نامحرم یا دروغ، وجودمان در فضاهای مجازی که امروزه همه می گویند " اجتماعی "، اگر علمش را داری و تاثیر گذاری وارد شو و اگر نداری چنین نکن که سَم است و زندگی ها را به آتش می کشاند. هر چیزی که بخواهد مرا از خدا دور کند ترکش می کنم.
می گوید: برای نماز صبح نمی توانم از خواب برخیزم، هنگامی که تا پاسی از شب جلوی تلویزیون و بعد از آن در فضای مجازی تا سحر باشد چگونه می تواند ساعت 6 برای نماز صبح از خواب برخیزد؟!
سخنی از دهان گوینده بیرون آمد آقای میرزا جواد ملکی تبریزی زود جلسه را ترک کرد گفتند: کجا می روید؟ گفت: حرفی که این آقا زد چهل روز مرا از خدا دور کرد، میروم تا جبران کنم!
عوامل قرب به خداوند چیست؟ چگونه می توانیم به خداوند نزدیک شویم؟ هیچ چیزی همانند نماز ما را به خداوند مقرب نمی کند. برای نماز وقت بگذاریم که اگر انسان نماز نداشته باشد هیچ چیز ندارد. با نماز و قرآن به خداوند نزدیک می شود و اهل بیت علیهالسلام وسیله ای بسیار مجرب هستند برای تقرب ما به خدا.
امام صادق علیهالسلام می فرمایند: ما با چهار چیز به طور مستقیم در تعامل هستیم. با خدا، با خود، خلق و با دنیا. هر کدام از این ها اصولی دارد. بنده اصول معامله با خدا را ندانم مبتلا به چه کنم چه کنم می شوم. برای اینکه دچار نشویم و به بن بست نخوریم خداوند می فرماید: من از رهگذر تقوا و نزدیک شدن به خدا فرقان می دهم. فرقان نور است و انسان به واسطه آن راهش را پیدا می کند و مدام نمی گوید: چه کنم؟ چه کنم؟!
چرا افراد مبتلا به آلزایمر می شوند؟ افسردگی می گیرند؟ چون چگونگی اصول معامله با خود را نمی دانند. تعامل با دیگران هم اصول دارد. برخی اجتماعی نیستند و انسان های گوشه گیری هستند. ما آدم های اجتماعی هستیم و گوشه گیری برایمان بی معنا است. باید در جامعه باشیم و اصولش را رعایت کنیم.
هر کدام از این چهار تعامل مشتمل بر هفت اصل است که مجموعاً 28 اصل می شود. اگر این 28 اصل را در زندگی بدانیم و معرفت پیدا کنیم و عمل کنیم دنیا و آخرتمان آباد است.