مراسم اعیاد ایام ربیع در هیئت انصار الحسین(ع) شهر ری برگزار شد +گزارش تصویری
وارث: مراسم اعیاد ایام ربیع با سخنرانی حجت الاسلام حلوائیان و مداحی حاج حامد گرجی و برادر علی نیکپور در هیئت انصار الحسین علیه السلام شهر ری برگزار شد.
در ادامه متن گزیده ای از سخنان حجت الاسلام حلوائیان را می خوانید:
در نماز آیات رکوعش زیاد تکرار شده است چون این نماز نشان قیامت است. عظمت و کبریایی حضرت حق را که دیدیم باید زیاد رکوع کنیم. اما در ماه رمضان بعد از سی روز روزه داری می خواهی عیدی و پاداش بگیری لذا دستت را باید به گدایی بلند کنی و قنوت طولانی به جا آوری. در قنوت تا برای گدایی دست بلند کردی قاعده این است که همان جا حاجتت را بدهند.
مشخصه آقای بهجت نمازش بود. همه دوست داشتند پشت او نماز بخوانند.
نماز معراج مومن است. هدیه ای هم که پیغمبر خدا از معراج برایمان آورد نماز بود اما ما با این هدیه صفا نکردیم؛ نشانه اش هم این است که اگر فردا به ما بگویند نماز خواندن واجب نیست هیچ کداممان میل به نماز خواندن نخواهیم داشت. نماز شیرین است، قله معراج نماز سجده است. نزدیک ترین حالت انسان به خدا حالت سجده است آن هم در نماز.
امام زمان عجاللهتعالیفرجهالشریف در پنج سالگی به امامت رسید. پس امام بچه و بزرگ و مرده و زنده ندارد. امامی که معصوم است هیچ وقت کار اشتباه نمی کند.
روایت داریم: هنگامی که کودک در خواب می خندد علتش دیدار ولی خداست و گریه اش در خواب از فراق و دوری اوست.
ما دو خانواده داریم خانواده نسبی و حقیقی. پدر حقیقی اهل بیت علیهالسلام هستند و خانواده حقیقیمان آنها هستند و پدری داریم که با او زندگی می کنیم. کودکان که وارد حرم امام رضا علیهالسلام می شوند چون حَرم است و امن و حضور پدر معنوی را آنقدر حس می کند که نیازش نسبت به پدر سببی اش کم می شود و دستان پدر را رها کرده و در حرم می دود. حاج آقا دولابی می فرمودند: در هر مجلسی که دیدید بچه ها می دوند و شادی می کنند بدانید که در آن مجلس نورانیتی هست. کودکان از طهارتشان حضور نورانیت را بسیار خوب درک می کنند.
نوریان مر نوریان را جاذبند
ناریان مر ناریان را طالبند
پیامبر صليالله عليه وآله آمد تا پر پرواز به ما بدهد. این پر، نماز است و قله اش در سجده است. اوج عیش و نوش یک عاشق آنجاست که بگوید: " سبحان ربی علی و بحمده " .
محور معشوق است. هر چه هست در عالم وادی محبت و عشق است و این عشق است که شما را آسمانی می کند. فقط حواستان باشد که به چه کسی دل بستی. ارزش هر کس به دلبر و دلدارش است. حافظ می گوید :
من ار چه حافظ شهرم، جوی نمیارزم
مگر تو از کرم خویش یار من باشی
ارزش هر کسی به یارش است. خوارج هم حافظ قرآن بودند. برای اینکه به آن معشوق برسی راه کار یک چیز است اینکه دل بریدن را بیاموزید. تا دل بریدن از اغیار را نیاموزیم به حضرت یار نمی توانیم دل بدهیم.