کتاب جدیدی از استاد مطهری منتشر شد

کد خبر: 26012
کتاب جدیدی از استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «بردگی در اسلام» منتشر شد.
وارث: این کتاب تنظیم‌شده چهار سخنرانی و بحث و انتقاد آن متفکر شهید در انجمن اسلامی پزشکان در سال 1346 و نیز یادداشت‌های او در این موضوع است که تنظیم و ویرایش علمی آن توسط علی مطهری انجام شده است.

در معرفی این کتاب عنوان شده است: «در این کتاب مانند سایر آثار استاد مطهری مباحث زنده و مطرحی مورد بحث و انتقاد قرار گرفته و گویی برای امروز بیان شده و به تعبیر امام خمینی (ره) برای عارف و عامی سودمند و فرحزاست.»

بخش‌های اصلی این کتاب عبارت‌اند از: ریشه آزادی انسان، آیا ذات بردگی ظلم است؟، برده‌گیری، قانون موقت و قرآن و اسیران جنگی.

«بردگی در اسلام» در قطع رقعی و 140 صفحه با قیمت پنج‌هزار تومان توسط انتشارات صدرا (مرکز نشر آثار استاد شهید مطهری) منتشر شده است.

این شماره تماس‌ها برای تهیه کتاب ذکر شده است: تهران: 33954538 – 66961645 – 22852489 / قم: 02537747314

/س.ب215