روضۀ جمعۀ اول ماه قمری در منزل آیت الله ضیاآبادی برگزار شد+گزاش تصویری

کد خبر: 26250
روضۀ جمعۀ اول ماه قمری با سخنرانی حجت الاسلام الهی و حجت الاسلام روضاتی و مداحی حاج آقا شجیعی، حاج آقا اعتمادیان و حاج آقا جعفری در منزل آیت الله ضیاآبادی برگزار شد.

وارث: روضۀ جمعۀ اول ماه قمری با سخنرانی حجت الاسلام الهی و حجت الاسلام روضاتی و مداحی حاج آقا شجیعی، حاج آقا اعتمادیان و حاج آقا جعفری در منزل آیت الله ضیاآبادی برگزار شد.

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام الهی را می خوانید: 

بخش عمده ای از آسیب ها که در زندگی ایجاد می شود ریشه اش در رفتار و عملکرد ماست. قرآن به صراحت می فرماید: " وما أصابكم من مصيبة فبما كسبت أيديكم ويعفو عن كثير " بخش عمدۀ بلاها و گرفتاری ها ریشه در عملکرد و رفتارمان دارد.

یکی دیگر از آسیب هایی که انسان را به وادی کفر می کشاند و از اهمیت بالایی برخوردار است " دروغ " است.

دروغ از گناهان کبیره بر شمرده شده است. شخصی از پیامبر صلي‌الله عليه وآله پرسید: چه عملی است که اگر انجامش دهیم اهل آتش می شویم؟ فرمودند: دروغ، از دروغ گفتن دوری کنید.

امام صادق علیه‌السلام فرمودند: پروردگار عالم برای بدی ها قفل ها قرار داده است. یکی از کلید این قفل ها شراب است. بدتر از شراب دروغ است. در قرآن کریم خداوند می فرماید: شراب از ابزار شیطان است.

امام عسکری علیه‌السلام فرمودند: تمام بدی ها را در خانه ای جمع کردند که کلیدآن خانه دروغ است.

شخصی محضر نبی مکرم اسلام صلي‌الله عليه وآله رسید و گفت: یا رسول الله من آدمی آلوده ام و شراب می خورم و زنا می کنم و دزدی می کنم و دروغ هم می گویم و می خواهم یکی از آن ها را به خاطر شما انجام ندهم شما کدامشان را توصیه می کنید؟ حضرت فرمود: دروغ نگو. همین دروغ نگفتن باعث شد این مرد دیگر آلوده به بستر گناه نشد. چون هرگاه می خواست گناهی بکند با خود می گفت اگر پیامبر بپرسد من نباید دروغ بگم و انجام نمیداد.

قریشی ها می خواستند به پیامبر صلوات الله علیه آسیب برسانند حضرت در خانه بود و به اباذر فرمود مرا از خانه بیرون ببر، اباذر پیامبر را پوشاندند و به دوش خود گرفت تا از خانه بیرونشان ببرد؛ قریشی ها جلو اباذر را گرفتند و گفتند: چه چیزی بر پشت خود داری؟ اباذر کمی فکر کرد که هر چی بگوید آن ها کوله اش را می بینند و از طرفی هم میدانست نجات در راست گویی است، گفت: پیغمبر را بر دوش گرفتم، فکر کردند اباذر آن ها را به تمسخر گرفته و گفتند برو.

 

در سوره انعام آیۀ 28 خداوند می فرماید: " بَلْ بَدَا لَهُمْ مَا کَانُوا یُخْفُونَ مِنْ قَبْلُ وَلَوْ رُدُّوا لَعَادُوا لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَإِنَّهُمْ لَکَاذِبُونَ "

خداوند عالم پرده های ضخیم بر رویشان می اندازد، نجات در راست گویی است.

امام رضا علیه‌السلام خطاب به عبدالعظیم حسنی می فرماید: به شیعیان ما این توصیه ها را داشته باشید، یکی از آن توصیه ها راست گویی است.

حاج محمد حسین بهاری در دستورالعمل اخلاقی به شاگردان خود فرمود اگر می خواهید به جایی برسید این چنین عمل کنید: در خلوت و آشکارا تقوا داشته باشید و کم بخورید و کم بخوابید و کم سخن بگویید.

پیامبر صلي‌الله عليه وآله فرمودند: کسی که بر خدا و من دروغ ببندد این شخص با اختیار خود خودش را جهنمی کرد.

در روایت داریم کسی به دروغ شهادت دهد در قیامت به دار آویخته می شود و در پایین ترین قسمت جهنم در اسفل السافلین با منافقین قرار می گیرد.

پیامبر خطاب به امام علی علیه‌السلام می فرماید: علی جان وقتی جناب عزرائیل بخواهد کافری را قبض روح کند سیخی داغ می آورد و روحش را از کالبدش جدا می کند که فریاد دوزخ بلند می شود. امام علی علیه‌السلام سوال کردند: آیا مسلمانی هم این چنین قبض روح می شود؟، فرمودند: بله، امام علی علیه‌السلام فرمودند: چه کسانی؟، پیامبر فرمودند: حاکم ستمگر، کسی که مال یتیم را ظالمانه می خورد، کسی که شهادت به دروغ می دهد.

در ادامۀ این مراسم ذاکرین اهل بیت علیهم السلام حاج آقا شجیعی، حاج آقا اعتمادیان و حاج آقا جعفری به روضه خوانی پرداختند.

 

بخش اول - کلیک کنید

بخش دوم - کلیک کنید