حضرت رضا(ع) از شعيان می خواهند شيطان را به دل‌هاي خويش راه ندهند

کد خبر: 2628
بنا به روايات آن حضرت اگر كسي از اعمال نادرست دوري كند، آمرزش خداوند شامل او مي‌شود
وارث: ويژه برنامه روز زيارتي مخصوص حضرت رضا(ع) با حضور خيل عظيمي از زائران در صحن جامع رضوي حرم مطهر برگزار شد.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني آستان قدس رضوي، اين مراسم از ساعت 14:30 با قرائت آياتي چند از كلام‌الله مجيد آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام‌و‌ المسلمين سيد حسين مؤمني به تشريح نامه‌اي كه ‌امام رضا(ع) براي عبدالعظيم حسني نوشته بودند، پرداخت.

اين استاد حوزه علميه گفت: حضرت رضا(ع) در توصيه‌هاي راهگشايي كه براي شيعيان داشته‌اند مي‌فرمايند كه شعيان ما شيطان را به دل‌هاي خويش راه ندهند، در گفتار خويش، راستگو و امانت‌دار باشند.

وي عنوان كرد: آن حضرت در ادامه از شيعيان مي‌خواهند كه از جدال و نزاع بيهوده‌اي كه سودي برايشان ندارد دوري كنند و خاموشي را پيشه خود سازند.

مؤمني افزود: حضرت رضا(ع)سفارش مي‌كنند كه شيعيان به ديدار و ملاقات هم بروند زيرا اين كار موجب نزديكي به آن حضرت مي‌شود.

اين استاد دانشگاه با بيان اين كه شيعيان نبايد خود را به دشمني و بدگويي با يكديگر مشغول سازند، ادامه داد: حضرت علي‌بن‌موسي‌الرضا(ع) خاطرنشان مي‌كنند من با خود عهد كرده‌ام كه اگر كسي چنين كاري انجام دهد و دوستي از دوستانم را ناراحت كند يا به خشم آورد، از خداوند بخوانم تا او را در دنيا با شديدترين عذاب‌ها مجازات كند.

اين سخنران حرم مطهر رضوي با بيان اين‌كه حضرت رضا(ع) توصيه‌هاي فراواني به توبه دارند، گفت: بنا به روايات آن حضرت اگر كسي از اعمال نادرست دوري كند، آمرزش خداوند شامل او مي‌شود در غير اين صورت روح ايمان از قلب او بيرون مي‌رود و از ولايت اهل‌بيت(ع) خارج مي‌شود.

وي بيان كرد : حضرت رضا(ع) به در بخش پاياني توصيه‌هايشان به عبدالعظيم حسني مي‌فرمايند كه به شيعيان من بگو آبروي همديگر را نريزند زيرا من كسي را كه آبروي ديگران را بدون دليل بريزد، نفرين مي‌كنم.

در ادامه اين مراسم معنوي حاج سعيد حداديان زيارت جامعه كبيره را قرائت كرد.
/ق103