مراسم مردمی دفاع از مهربان ترین پیامبر(ص) در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد+گزارش تصویری

کد خبر: 26317
مراسم مردمی دفاع از مهربان ترین پیامبر صلوات الله علیه با سخنرانی حجت الاسلام پناهیان و حجت الاسلام شهاب مرادی در مسجد امام صادق علیه السلام برگزار شد.

وارث: مراسم مردمی دفاع از مهربان ترین پیامبر صلوات الله علیه با سخنرانی حجت الاسلام پناهیان و حجت الاسلام شهاب مرادی در مسجد امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام مرادی را می خوانید:


تفکر و مطالعه دغدغۀ همیشگی حضرت آقاست از دوران ریاست جمهوری تا الان ایشان در مقاطع مختلف هر وقت جوانان مخاطبشان بودند به تفکر در موضوعات دینی خصوصاً قرآن سفارش فرمودند. در این نامه تذکراتی که در این سال ها به فرزنداشان در کشور دادند به این جوانان غیر مسلمان و غیر ایرانی اهالی اروپا و آمریکای شمالی و غیر هموطنان نه دانشجویان و ایرانیان مقیم آنجا، ایشان این توصیه ها را با همان محبت پدرانه ای که دارند مجدد به این ها داشتند.

تاریختان را بخوانید، تاریخ 130ساله را بخوانید. در خاطرم هست که بیش از 20 سال قبل ایشان توصیه به خواندن تاریخ می کردند و الان هم این توصیه را دارند. آقا وقتی با دانشجویان سروکار دارند خیلی از حوادث مهم دوران معاصر ما را از حوادثی مهم همانند نهضت تنباکو و مشروطه و نفت و نهضت اسلامی امام در دهۀ چهل و دوران انقلاب در سال 56 و 57 از حوادث کلیدی این ها بعضی از جوانان با خبر نیستند و نقاطی را هم که با خبر می شوند تعقل در آن می کنند.

توصیۀ دوم به خواندن قرآن است. آقا به جوان های کشورمان تعقل به صحیفه و ادعیه و سایر ادعیه و روایات اهل بیت علیه‌السلام و نهج البلاغه و همچنین تعقل در زندگی اهل بیت علیه‌السلام هم توصیه کردند.

بلایی که فضای سیاسی بر سر دانشگاه های ما آورده این است که دانشگاه های ما سیاست زده اند. آدم های سیاست زده خیلی بسیار کم داریم. ما از مقطعی که نشست های دانشجوییمان انتخاباتی شد، نه سیاسی؛ سیاسی معنای گروهی است؛ رقابتی یعنی این برادر رای آورد یا آن برادر! جفتشان مکلفند قانون اساسی را اجرا کنند و جفتشان مکلفند کشور را به سمت چشم انداز 1400 ساله هدایت کنند. رئیس جمهور و وزیر هر کسی که هست باید در حوزۀ کار خود تلاش کند.

دانشگاه باید فضایی باشد که رشد علمی بزرگترین دغدغه اش باشد و هست. هر موضوعی را اگر دقیق بررسی کنیم از رشد و پشتکار مسرور می شویم و از رکود و پس رفت هم ناراحت می شویم ولی ناامید نمی شویم. بحث سر موضوع است نه افراد ولی متاسفانه دانشگاه چون جوانند و با حوصله و هیجان بازیچه دست سیاست بازها شدند. این فضای گفتگوی ما را گرفته است وگرنه تمام پیاده نظام جبهه فرهنگ، تمام دانشگاه ها و تمام دانشجوها باید در آن فضا فعالیت داشته باشند. ما کسی را پس نمیزنیم.

دانشگاهی دعوتم کرده بودند که خیلی ملتهب بود. حتی از جاهایی با من تماس گرفتند که نرو، رفتم و دو شب با دوستان جلسه داشتم که سخنرانی خیلی خوبی بود و مورد استقبال جمعیت زیادی قرار گرفتیم. برکاتی هم داشت. در فضای ملتهب هم می توان صحبت کرد.

ما باید فضا را آرام کنیم. دانشگاه ها سیاسی باشند ولی جناحی نباشند. حذب نباشند. باید سرباز آقا باشند. در تاریخ ابهامات زیادی وجود دارد. در هر مقطعی که گفتم از تنباکو که مهم ترین مقطع در دوره معاصرمان است و مشروطه و نفت؛ در همین سه انقلاب رهبری این انقلاب ها چه کسانی بودند؟ آیت الله کاشانی در نفت چه کار کرد و چه شد؟ اصلاً چرا انقلاب نفت شکست خورد؟ توده ای ها از چه زمانی آمدند؟ جریان مذهبی از چه زمانی بیرون رفت؟ نقش فداییان اسلام در نفت چیست؟ نقش جریان مذهبی کلاً در انقلاب اسلامی، نقش منبری ها و واعظین؟ خیلی از اینها گفته نمی شود.

بارها آقای فلسفی ممنوع المنبر شدند. امام به ایشان "زبان گویای اسلام" میگفتند. ممنوع الخروج شد و زندان رفتند. مرحوم شیخ احمد کافی منبری که بارها ممنوع الخروج و منبر شدند و بازداشت هم شدند هم اوایل دهۀ چهل و هم بعدش. می دانستید یکی از مهم ترین محرک های انقلاب اسلام مجالس ختم و چهلم آقای کافی بود؟ در سراسر ایران برایش ختم گرفتند. حرف من را قبول نکنید، تحقیق کنید.

بدانید که هر چقدر فضاهای ما تند و هیجانی شود و بگوییم تو حزب اللهی نیستی و تو فلان این به نفع دشمن است. نفع ما در با هم بودن است. با هم باشیم.