تشکیل کمپین برای نشر پیام رهبری
حضور داعش و پدیده تروریستی شارلی ابدو عوامل موثر در پیام رهبر به جوانان غرب دراین برهه از زمان
این مبلغ بین المللی حوزه اظهار داشت: اخیرا داعش به عنوان یک جریان تروریستی و ضدانسانیت در منطقهای از جهان، آن هم در قلب جهان اسلام ظاهر میشود که این جریان قصد دارد که نمایندگی اسلام را در جهان داشته باشد، در حالی که با تئوری خلافت اسلامی عملا چهرهای خشن و غیرانسانی از اسلام را به جهان معرفی کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی بیان کرد: در اینجا نیاز است که اسلام ناب، چهرهای روشن از خود نشان دهد و اینجاست که مقام معظم رهبری (مد ظله) برای معرفی چهره روشن اسلام به نامهنگاری میپردازد.
کارشناس نهاد رهبری در دانشگاهها افزود: عامل دیگری که فضا را برای ارسال چنین پیامی فراهم کرد پدیده تروریستی شارلی ابدو در فرانسه بود، در حالی که داعش در قلب جهان اسلام به اسلامهراسی مشغول است، در قلب اروپا یعنی پاریس پدیدهای با نام اسلام شکل میگیرد و جهان اسلام و ساحت مقدس پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) مورد هجمه شدید قرار میگیرد.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اینجاست که باید مردی به پا خیزد تا بگوید که حادثه شارلی ابدو به اسلام ربطی ندارد و تروریستهای این واقعه در جرگه اسلامی نیستند.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی عنوان کرد: سومین عاملی که مقام معظم رهبری (مد ظله) با رصد آن، احساس کردند که باید پیامی برای مردم جهان از جمله جوانان اروپا و آمریکای شمالی نگاشته شود، این بود که رسانهها، حقایق را آن طور که هست نشان نمیدهند، بلکه با توجه به مقاصد خود مطالبی را ارائه میدهند.
وی اظهار داشت: امروز رسانهها، تفکر و ذهنها را مدیریت میکنند، به همین دلیل مقام معظم رهبری (مد ظله) در این نامه تأکید داشت که باید از مجرای دیگری غیر از رسانهها حق را دید.
نویسنده کتاب «مصلحت در فقه» تصریح کرد: با این سه عامل، مقام معظم رهبری (مد ظله) احساس نیاز کردند که پیامی مختصر و پرمعنا به دنیا مخابره کنند و اگر به فرمت پیام توجه کنیم میبینیم که مقام معظم رهبری (مد ظله) با چند سوال، وجدان عمومی جهان را درگیر میکنند.
پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) گامی دیگر در تحقق چشمانداز 20 ساله
این مبلغ بین المللی حوزه بیان داشت: مقام معظم رهبری (مد ظله) در بخشی از پیام خود، وجدان عمومی جهان را با سوالاتی درگیر میکند و در گام بعدی جوانان را مخاطب قرار میدهد.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی تأکید کرد: هرچند در این پیام، مخاطب اصلی جوانان اروپا و آمریکای شمالی بود اما این بدین معنا نیست که نسل غیرجوان، مخاطب نبوده است بلکه مقام معظم رهبری (مد ظله) میدانند که نسل جوان میتواند تحولآفرین و در آینده، تأثیرگذار باشد، لذا مخاطب را نسل جوان قرار میدهند.
وی در خصوص متن پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) به جوانان اروپا و آمریکای شمالی گفت: آنچه که از این پیام دریافت میشود این است که وجدانها باید آگاه شود، حقیقت اسلام را باید دریابید، پیام را فقط در رسانهها نشنوید، اسلام، پیام رحمانی و انسانی دارد و نگاه تروریستی در اسلام جا ندارد.
کارشناس نهاد رهبری در دانشگاهها عنوان کرد: میزان توجه جوانان جهان به ویژه جوانان آمریکای شمالی و اروپا به پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) ثابت خواهد کرد که ایشان چقدر بر دلها حکومت میکند.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: این پیام گامی دیگر در فاز صدور انقلاب اسلامی ایران به دنیاست، این پیام گامی دیگر در تحقق چشمانداز 20 ساله بود که قرار بود الهامبخش برای جهان اسلام باشد.
تشکیل کمپین نشر و بسط پیام مقام معظم رهبری (مد ظله)
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی گفت: باید یک کمپین نشر و بسط پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) ایجاد شود تا پیام ایشان به کل جهان مصادره شود.
نویسنده کتاب «مسجد مجازی» با بیان این که امروز از شبکههای اجتماعی برای بسط پیام میتوان استفاده کرد، افزود: اگر رسانههای غربی سعی دارند که حقیقت این پیام را تحریف کنند، وظیفه جوانان متعهد و مسلمان این است که وجدانها را بیدار کنند تا همه جهان این پیام را بشنوند.
این مبلغ بین المللی حوزه تصریح کرد: باید در یک گام خودجوش کار را جلو ببریم و این پیام را در حد یک پیام گسترش ندهیم بلکه کلیدواژههای پیام و پرسشهایی که مطرح شد را بیان کنیم.
وی با بیان این که رسانههای برونمرزی و همچنین رسانههای مستقل باید در این مسیر گام جدی بردارند عنوان کرد: رایزنهای فرهنگی و همچنین نهادهای بینالمللی این رسالت را دارند که کلیدواژههای این پیام را تبیین کنند و به گوش جهان برسانند.
/س.ب215