اقدام پسندیده جوانان مسلمان انگلیسی
بر پایه این گزارش، یک سازمان مربوط به جوانان مسلمان در انگلیس توانست بیش از سیصد هزار پوند برای کمک به فقرا و مستمدان جمع آوری کند. آنها از مبلغ جمع آوری شده برای تهیه و توزیع بیش از سی هزار بسته غذایی و همچنین کاشت ده هزار درخت استفاده کردند.
انجمن جوانان مسلمان احمدیه (AMYA) به عنوان یک سازمان خیریه اسلامی در سال گذشته توانست بیش از 340 هزار پوند برای کمک به فقرا و نیازمندان جمع آوری کند و کمک هایی را به بیش از 45 سازمان خیریه دیگر انجام دهد. این انجمن که در سال 1989 تاسیس شده است، از ابتدای تاسیس خود بیش از یک و نیم میلیون پوند را برای کمک به نیازمندان جمع آوری کرده است.
این انجمن که از بیش از هشت هزار جوان مسلمان در انگلستان تشکیل شده است، محور بسیاری از فعالیت های خود را در مساجد این کشور قرار داده است و با توجه به اعتمادی که توانسته است جلب کند، بسیاری از غیر مسلمانان نیز کمک های مالی و کالایی خود را در اختیار این گروه مسلمان قرار می دهند.
هفته گذشته تعدادی از نمایندگان در پارلمان انگلیس از اقدامات پسندیده این گروه تقدیر به عمل آورده و آنان را الگوی مناسبی برای دیگر جوامع مذهبی در این کشور عنوان کردند.