حجت الاسلام حائری زاده: غربی ها شقالقمری برایمان نمی کنند! +گزارش تصویری
وارث: جلسه هفتگی مهدیه امام حسن مجتبی علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام حائری زاده و مداحی حاج احمد نیکبختیان برگزار شد.
در ادامه متن سخنان حجت الاسلام حائری زاده را می خوانید:
در آستانه سالروز انقلاب اسلامی هستیم. چند نکته ای را در ارتباط با خصوصیات انقلاب عرض می کنم.
انقلاب اسلامی چند ویژگی مهم داشت. اولین ویژگی آن مردمی بودن آن است. به تعبیر آقا صد در صد انقلابی مردمی بود. اقشار و اصناف مختلف بودند. یک حزب خاص و باند نبودند. از همان ابتدا در سال 41 و 42 تا زمان پیروزی انقلاب و بعد از آن توده های مردم عمدتاً حضور داشتند و این مردم بودند که حرکت کردند. روایت هایی داریم که برای ظهور، ایرانی ها بستر را آماده می کنند.
مردم بودند که در برابر توپ و تانک می ایستادند و شعار میدادند: توپ، تانک، مسلسل دیگر اثر ندارد. این خدا بود که دل ها را متحول کرد.
نکتۀ دوم که بسیار حائز اهمیت است اسلامی بودن آن است و اهداف و اصول و مولفه هایش همه و همه اسلامی بود. وقتی کسی توجه خدا را پیدا کرد، دیگر ترسی وجود ندارد و شکست و احساس ضعف وجود ندارد. کسی که برای خدا قیام می کند، کسی است که از هیچ قدرتی نمی هراسد.
این انقلاب نه اتکایی به شرق و نه به غرب داشت. اگر کسی اتکا نداشته باشد محال است که بتواند ادامه دهد. امام فرمودند: اگر اسراییل و اگر آمریکا و این قدرت ها، " لا اله الا الله " بگویند ما باور نخواهیم کرد.
ما به آنها باج نمی دهیم. همچنان بهای آن را پرداخت می کنیم، که ارزش دارد. ما با تحریم ها به خودکفایی رسیدیم. هدف از انقلاب حاکمیت ارزش های دینی و اخلاقی و معنوی و محوریتش ولایت فقیه بود.
به طور کلی انقلاب را در سه حوزه می توان خلاصه کرد. 1) اسلامیت، 2) مردم و ملت 3) رهبری
برخی از آسیب هایی که ممکن است به انقلاب وارد شود را عرض میکنیم. در ابتدا آنها خواستند نفوذ پیدا کنند، برخی خواستند انقلاب را به ظاهر اسلامی کنند! که در نهایت حاصلی نخواهد داشت و برخی هم در پی براندازی نظام اسلامی بودند.
امام فرمود: اوجب واجبات نظام اسلامی است. بخشی از آسیب ها ممکن است بر اولیای فرهنگی جامعه باشد. روحانیون و دانشگاه ها و روشنفکران و نیروهای مسلحه و نهادهای انقلابی که آسیب های جدی باشد و تهدید کننده.
آسیب های مدیریت کلان کشور را هم داریم.
اولین آسیب رسانی به اصل نظام است که باید مراقب باشیم. 1) بزرگ نمایی کاستی ها. کسی منکر به کاستی ها نیست ولی مواظب باشیم تا این کاستی ها بزرگ نمایی نشود و نظام را بخاطر آنها تخطئه نکنند.
2) نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب اسلامی. قبل ها برای نماز و قرآن خواندن مورد تمسخر قرار می گرفتیم. معلم ها رو خوانی قرآن را بلد نبودند.
روزهای آخر عمر شاه ملعون بود، خبرنگار بی بی سی از شاه پرسید: تجربۀ تبعید چگونه بود؟ گفت: من امروز آینده ام را پشت سر گذاشتم و بیماری وجودم را تهدید می کند و رو به تحلیلم، همانند پدرم در غربت خواهم مرد ولی تفاوتی وجود دارد که من توانستم بعد از شش سال از مرگ او جنازه اش را به وطن برگردانم و گمان نمی کنم که جنازۀ من به ایران بازگردد. خبرنگار پرسید: آیا احساس پشیمانی و ندامت دارید؟ گفت: شاید در تقسیم املاک بین محرومان تعلل کردیم! شاید نباید با روحانیت اینگونه در می افتادیم، شاید نمی بایست مسیر ترقی را چنین میپیمودیم. شاید، باید تجارت مشروبات الکلی را قدغن میکردیم، برخی از کاباره و سینماها را تعطیل می کردیم و با مواد مخدر مبارزه می کردیم! حالا بعد از مرگم تنها سگ خانوادگیمان برایم خواهد گریست و دیگر هیچ.
شخص اول مملکت چنین گفت. دستاوردهای انقلاب کم نبود. ولی آسیبی که حالا وجود دارد و برخی که تازه جان گرفتند را عرض می کنم. از جملۀ آنها ترویج سکولاریسم است. نماز می خواهی بخوانی عیبی ندارد ولی آدم متدین و آخوند بخواهد در حوزۀ سیاست وارد شود اصلاً صحیح نیست.
کسانی که این حرف را می زنند مشخص است که با قرآن و نهج البلاغۀ ما یا اصلاً آشنایی ندارند و یا اگر داشته باشند خودشان را به آن راه زدند. حتی ایراد می گرفتند چرا امام علی علیهالسلام لباس نظامی می پوشد؟ چرا ایشان در حکومت نظر دادند؟ کدامیک از ائمه ما بودند که به شهادت نرسیدند؟ کدامیک بودند که در این حوزه ورود پیدا نکردند؟ بعد هم شبهه وارد کنند در احکام دین.
برخی در ابتدای انقلاب اسلامی با ولایت فقیه مخالفت می کردند، می گفتند: ولایت فقیه یعنی دیکتاتوری. آدم غصه می خورد که بعد از سال های گذشته از انقلاب ما باید دوباره مبانی ولایت فقیه را مستحکم کنیم. به این علت که برخی از آقایان پای این قصه نایستادند.
به نوعی تقدس زدایی از رهبری کردند. از طرفی به خود مردم آسیب زدند. بین مردم اختلاف انداختند. اگر لطف خدا و رهبری حکیمانۀ حضرت آقا نبود سال 88 قرار بود مردم را در تقابل هم قرار دهند. مهم ترین عامل پیروزی که آقا فرمودند دو چیز بود: ایمان به خدا و وحدت کلمه. آنها می خواستند وحدت را خدشه دار کنند.
هجوم فرهنگی به باورهای دینی. آقا فرمودند: دشمن از راه اشاعۀ فرهنگ غلط و فحشا سعی دارد جوانان ما را بگیرد. یک شبیخون و قتل عام فرهنگی. جوان کشوری را بگیری یعنی حیثیتش را گرفته ای.
ترویج فسادهای اخلاقی از راه های مختلف. روابط نامشروع دختر و پسرها. این ها آسیب هایی است که مردم و جامعه را تهدید می کند. انحراف در خواص و مدیران نظام اسلامی.
نقاط امید را تقویت کنیم. این ها آسیب هایی است که باید رعایت شود. غربی ها شقالقمری برایمان نمی کنند. آنها تا آرمان هایمان را از ما نگیرند دست بردار معامله نمی شوند. امیدوارم با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن مشتی در دهانشان بکوبیم و از برکات آن بهره مند شویم.
در ادامه این مراسم؛ ذاکر اهل بیت علیه السلام حاج احمد نیکبختیان به روضه خوانی پرداخت.