مراسم پرفیض قرائت دعای توسل در مسجد مقدس جمکران برگزار شد +گزلرش تصویری
وارث: مراسم پرفیض قرائت دعای توسل با سخنرانی حجت الاسلام رحیمیان و مداحی حاج سید مجید بنی فاطمه در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
در ادامه متن سخنان حجت السلام رحیمیان را می خوانید:
توجه داریم که ما یک انقلاب اسلامی و یک نظام اسلامی و یک دولت اسلامی داریم. دولت اسلامی بخش و جزئی از نظام اسلامی است. نظام اسلامی مولود انقلاب اسلامی است. بین این سه وجوه اشتراکی وجود دارد و تمایزی.
ملت ما توجه دارند که اگر در دولت هایی که می آیند و می روند نقطۀ قوتی باشد از برکت انقلاب اسلامی است و نقاط ضعف را هرگز به حساب اصل انقلاب نمی گذارند. نظام هم همینطور.
فرق بین نظام و انقلاب اسلامی در این است که نظام اسلامی در محدودۀ مرزهای جغرافیایی به عنوان محصول و مولود انقلاب اسلامی شکل می گیرد که در دوازدهم فروردین سال 58 با رای قاطع و نزدیک 100 در صد ملت ایران، شالوده اش ریخته شد.
عرض کردیم نظام اسلامی در محدودۀ مرزهای ایران است. اما انقلاب اسلامی اصل و منشأش وحی الهی است. مخاطب آن و گسترۀ آن تمام دنیاست و محدود به مرزها نیست.
آنچه را که امام در صدد صدور آن بود و این تفکر و این ایدۀ منبعث، متن قرآن و سیرۀ رسول الله صليالله عليه وآله است. اصل انقلاب اسلامی در واقع امتداد هدف تمام انبیا و هدف پیامبر اسلام صليالله عليه وآله و هدف ائمۀ معصومین علیهالسلام است.
در قرآن مجید هدف کل انبیا را این چنین بیان می نماید: " وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولاً " ما برای تمام امت های عالم در طول تاریخ رسولانی را فرستادیم. " أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ وَاجْتَنِبُواْ الطَّاغُوتَ " هدف تمام انبیا بدون استثنا دو چیز بود: نفی طاغوت و اثبات حاکمیت و عبودیت الله.
امام هم دنبال همین بود. " لا اله الا الله " که می گوییم عصارۀ همین آیه است. نفی هر نوع معبود و طاغوت و حاکمیت های شیطانی و اثبات حاکمیت الله.
انقلاب اسلامی هم دنبال این هدف بوده است و خواهد بود. شما در همۀ مواضع امام از اول تا به آخر و امروز در مواضع مقام معظم رهبری که بررسی کنید چیزی جز این دو کلمه نیست: " اثبات حاکمیت الله و نفی طاغوت و حاکمیت طاغوت ".
در سال 1341 شمسی امام بر این مبنا نهضتش را شروع کرد. اما به حسب ظاهر که این نهضت آغاز شد، دستانش از امکاناتی که به طور عادی برای پیروزی لازم است خالی بود. نه عده ای داشت و نه سلاح و نه حذب و نه تشکیلاتی. اما قلبش آکنده از ایمان به خداوند متعال و توکل بر خدا و اعتقاد به نصرت الهی بود.
در آن زمان خیلی ها امام را سرزنش می کردند که مگر ممکن است این نهضت در مقابل طاغوتی که آن ساواک جهنمی و آن ارتش که 60 هزار تن آمریکایی در خدمت دارند، نظام و قدرتی که ریشۀ 1500 ساله و گارد جاویدان دارد و همۀ قدرت ها پشت سرش حامی آنند، پیروز شود!
در طول نهضت امام بین آمریکا و شوروی در تمام عرصه ها رقابت بود. اما در ارتباط با جلوگیری از پیروزی نهضت امام رفاقت بود! یعنی نقطۀ مشترک تمام حکومت های طاغوتی این بود که نگذارند نهضت امام به پیروزی برسد. تمام تلاششان را برای نهضت امام به کار گرفتند اما امام با دست خالی شروع کرد و ایستاد و نترسید. امام در مقابل فشارها مقاومت می کردند.
امام در اواخر سال 41 بیانیه ای دادند که در آن چنین گفتند: من سینۀ خود را برای سر نیزه های شما آماده کردم اما هرگز زیر جبر شما نخواهم رفت.
در ادامه این مراسم ذاکر اهل بیت علیه السلام حاج سید مجید بنی فاطمه به قرائت دعای پر فیض توسل پرداختند.