حجت الاسلام خزاعی:می خواستند با شهادت حضرت زهرا(س) ماهیت کل اهل بیت(ع) را از بین ببرند!

کد خبر: 27534
جلسه دعای کمیل با سخنرانی حجت الاسلام خزاعی و مداحی و قرائت دعای کمیل توسط حاج محمدرضا طاهری در هیئت مکتب الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

وارث:  جلسه دعای کمیل با سخنرانی حجت الاسلام خزاعی و مداحی و قرائت دعای کمیل توسط حاج محمدرضا طاهری در هیئت مکتب الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام خزاعی را می خوانید: 

سوره کوثر: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

« إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ ﴿٣﴾ » ما به تو کوثر عطا کردیم. ما نازل کردیم، نازل کردن یعنی از بالا به پایین، نزل ریشه اش از اینجاست. اما عطا کردن رتبه ندارد. هم می تواند وزیر به رئیس جمهور هدیه بدهد و هم ریئس جمهور به وزیر! برتری وجود ندارد.

نزول قرآن چند معنی دارد. یعنی قرآن مفهوم والایی است که نازل شد و آنقدر سطح فهمش پایین آورده شد تا من و شما بتوانیم مقداری آن را بفهمیم. کلام از جهت خدا صادر شده است و خداوند اعلا است. ما همه پایین هستیم.

سه عالم داریم. عالم ناسوت، که همین عالم است و ما همه ناسوتی هستیم. عالم ملکوت که ارواح برخی از انبیا و ملائکه و کسانی که از بین ما رفتند و موجوداتی دیگر در آن هستند. عالم لاهوت که مخصوص ذات مقدس خداوند است. این کلام خدا ( قرآن ) از لاهوت به ناسوت نازل شده است.

اما در اعطا، این مراتب که نیست هیچ، بلکه در شب معراج (پیامبر سه معراج داشتند) که پیامبر وارد بهشت شدند، جبرئیل سیبی خدمت حضرت آوردند و خدا امر فرمود: شما این سیب را میل کن!، چه سودی دارد؟ این سیب حامل نطفۀ فاطمه زهرا سلام‌الله علیها است که باید آن را میل کنید که این نطفه منتقل شود به حضرت خدیجه سلام‌الله علیها تا حضرت زهرا سلام‌الله علیها به دنیا آید. قرآن انزال است اما زهرا اعطا.

زمانی هست من هدیه ای می خواهم بدهم که قطعاً به اندازۀ خودم هدیه می دهم! و بیشتر از آن نمی توانم. خداوند در تمام خلقت یکبار می خواهد به یک نفر هدیه دهد. جایی نداریم که خداوند چیزی را هدیه داده باشد. منت داریم! که خداوند بر سر بشریت منت نهاد و پیامبر را به ما ارزانی داشت؛ خداوند بر سر ما منت نهاد که ولایت علی‌ابن ابی طالب علیه‌السلام را به ما ارزانی داشت. تمام اینها صحیح اما اعطا یک جا بیشتر نیست که آن هم در سوره کوثر آمده است.

هدیۀ خداوند به اندازۀ شأن و اندازۀ خودش است. وقتی خداوند می خواهد هدیه بدهد آن هم یکبار بهترین چیز را هدیه می دهد. زهرامرضیه چه عظمتی دارد که هدیۀ خداوند متعال می شود! آن هم به چه کسی؟ به حبیبش. به برترین بندۀ خودش. عبد پرهیزکار و متقی خودش. چه کسی هدیه می دهد؟ خداوند، به چه کسی هدیه می دهد؟ شخص اول عالم خلقت. این هدیه باید بسیار با ارزش باشد. در این اعطا یک منتی هم هست! اینکه خداوند متعال می خواهد بفهماند که زهرا آنقدر قیمت دارد که من او را به تو هدیه دادم که هم قلب تو را به دست آورم و هم شأنیت زهرا را حفظ کنم و هم بزرگی خودم را به همه بفهمانم.

می فرماید: ما هدیه دادیم به تو، اینجا مشخص می شود که قدر و منزلت حضرت زهرا سلام‌الله علیها را چه کسی می فهمد؟ حضرت رسول الله صلي‌الله عليه وآله . به همین علت است که عایشه نقل می کند: هر وقت که زهرا سلام‌الله علیها از در وارد می شد پیامبر اکرم صلي‌الله عليه وآله " قام علیها " به سمت حضرت زهرا سلام‌الله علیها می رفتند. وقتی حضرت زهرا می آمدند پیامبر به سمت ایشان می شتافتند و وقتی خانم وارد می شدند حضرت دستشان را می بوسید!. ایشان سینه حضرت زهرا را می بوسید و می بویید و می فرمود: من از تو رایحۀ بهشت را استشمام می کنم.

چرا رایحۀ بهشت دارد؟ به حضرت زهرا سلام‌الله علیها زمانی که بگوییم: " انسیت الحورا " یعنی انسانی است که بسیار امتیاز دارد، زیبا رو است و خوش بو. ولی وقتی طبق روایت بگوییم: " حوریه الانسیه " جنسش متفاوت می شود. حوریه ای است که جنسش به شکل انسان گرایش پیدا کرده است. این دو بسیار متفاوتند.

می فرمایند: روزی زنی یهودی برای دعوت کردن حضرت زهرا سلام‌الله علیها برای حضور در جشن عروسی اش خدمتشان رفت. هدف از این کارش آزار دادن ایشان بود! این زن یهودی ثروتمند بود و نظرشان این بود که ما ثروتمند هستیم و زهرا فقیر! خانم قبول کردند. در حال آماده شدن برای جشن بودند که پیامبر وارد شدند و سلامی به ایشان دادند و پرسیدند کجا می روی؟ گفتند: عروسی زنی یهودی، حضرت فرمودند: چند لحظه ای بایست. خداوند می خواهد امانتی به تو بدهد. ملائک می آیند و دستۀ اول حامل یک پیراهن و هلۀ بهشتی و دورتادور ایشان را گرفتند و جامۀ ایشان عوض شد و طبق دوم زیورآلات و جواهرات بهشتی و طبق سوم عطر و لوازم های آرایشی بهشتی و طبق بعدی گل های بهشتی. حضرت با پوششی بهشتی آماده شدند. به محض ورود زهرا به این مراسم، عروس که با دیدن ایشان جان به جان آفرین تسلیم کرد! همان کسی که قصد آزار ایشان را داشت. تمام زنان یهودی در آن مجلس بدون استثنا مسلمان شدند. به گونه ای که اگر شوهرهایشان مسلمان می شدند در عقدشان میماندند و اگر نه از آنها جدا می شدند.

زهرا سلام‌الله علیها چنین شخصیتی است که خداوند هدیه می کند. در ادامه سوره کوثر می فرماید: ما به تو هدیه دادیم و فقط عظمتش را تو می فهمی. این انحصار عمر پیامبر است. این هدیه توست و اگر تو نباشی این هدیه بر زمین نخواهد بود.

صاحب هدیه می فرماید: علی جان خدا سه مطلب را به تو هدیه کرد که من رسول الله از داشتنش محروم هستم! 1) خدا به تو زنی همانند زهرا عطا کرد 2) خداوند پدر زنی به تو داد همانند من! 3) خداوند حسنین را از سلب تو قرار داد.

وهابی های ملعون از ما می پرسند: چرا به فرزندان علی علیه‌السلام می گوییم: " یابن رسول الله " ؟ در آیۀ 64 سوره آل عمران می فرماید: « قُلْ يا أَهْلَ الْکِتابِ تَعالَوْا إِلي‏ کَلِمَةٍ سَواءٍ بَيْنَنا وَ بَيْنَکُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللَّهَ وَ لا نُشْرِکَ بِهِ شَيْئاً وَ لا يَتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّهِ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ » خداوند می فرماید: پیغمبر بگو شما پسرانتان را بیاورید من هم پسرانم را می آورم. شیعه و سنی نوشته اند. که این جمله و گفته از جانب خداست. که نتیجه می گیریم حسن و حسین پسران پیامبر هستند.

این هدیه را خداوند به پیامبر اعطا کرد. بعد از پیامبر این هدیه گرفته خواهد شد. ما به تو هدیه کردیم، چه هدیه ای را؟ کوثر را. مفسرین اختلاف کردند سر اینکه کوثر چیست!. می فرمایند: کوثر سر چشمه ای است که خداوند اعطایش کرده است به رسول الله صلي‌الله عليه وآله. پاسخ این شبهه: اگر به من چاهی بدهند برایش شتر قربانی می کنم؟ حالا رودخانه ای در بهشت دادند، شتر قربانی کردن می خواهد؟ کل بهشت را به حضرت رسول داد و نگفت شتر قربانی کن برای یک رودخانه بگوید: شتر قربانی کن؟. بله چشمه ای در بهشت به نام کوثر وجود دارد که هم نام صدیقه کبری سلام‌الله علیها است. چون تمام برکات عرضی و سمائی حتی برکاتی که به عرش می رسد صدقه سر اهل بیت علیه‌السلام است. اما این غلط است که تصور کنیم خداوند چاه و رود را هدیه کرده است.

کوثر یعنی خیر کثیر. اصلی ترین خیر کثیر حضرت زهرا سلام‌الله علیها دفاع از ولایت علی علیه‌السلام است. کلی ترین و سرشاخۀ خیر کثیر ایشان است. اولین شهید که برای ولایت امام علی علیه‌السلام به شهادت رسیده است.

فکر کردن به اینکه شهادت حضرت صدیقه سلام‌الله علیها یک امر اتفاقی بود بسیار ساده اندیشی و سهل انگاری است. سیاستی پشت کشتن ایشان وجود دارد. بسیار ساده است! به خیال خودشان اول شخصی که بعد از پیامبر جانش را بگیرند تا ماهیت کل اهل بیت علیه‌السلام گرفته شود، حضرت زهرا سلام‌الله علیها است.