بصیرت تنها راه مبارزه با شیعه انگلیسی است

کد خبر: 29157
یک مدرس مرکز شیعه‌شناسی قم گفت: بصیرت، بصیرت و بصیرت تنها راه مبارزه با شیعه انگلیسی است

وارث: حجت‌الاسلام عبد‌الرحیم بیرانوند در همایش شیعه انگلیسی که در سالن سهروردی دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به علل نام‌گذاری این جریان تکفیری، تصریح کرد: این جریان نه منتسب به یک شخص است و نه فرقه مذهبی قلمداد می‌شود، بلکه یک جریان فکری است که هر شخصی چه آگاهانه و چه نا‌آگاهانه می‌تواند وارد این جریان شود.

 

او افزود: این جریان مباحث خود را عقلانی و با استدلال بیان نمی‌کند و تنها با توهین و اهانت به فقهای طراز اول و از بین بردن وجهه معنوی و توحیدی آن‌ها به بیان نظرات خود می‌پردازد.

 

این مدرس مرکز شیعه‌شناسی قم به بیان ویژگی‌های این جریان پرداخت و گفت: از ویژگی‌های اصلی این جریان داشتن نگاه تکفیری، استکبارستیز نبودن و مخالفت همه جانبه با انقلاب اسلامی است که این جریان‌ها به اختلافات سنی و شیعه دامن می‌زنند و مقدمات درگیری مسلمانان را فراهم می‌کند.

 

بیرانوند تصریح کرد: سایت القطره، شبکه ماهواره‌ای فدک و حوزه علمیه عسگریه در لندن از ابزارهای به کار رفته برای گسترش تفکرات این جریان است.

 

این مدرس مرکز شیعه‌شناسی قم همچنین از حسین الله‌یاری روحانی افغانی لندن‌نشین نام برد و به برخی از توهین‌های وی به علمای شیعه و همچنین ترغیب وی در مجامع عزاداری به استفاده از قمه اشاره کرد و افزود: این روحانی افغانی در کارنامه خود اهانت به فقهای سرشناس شیعه و همچنین دفاع از آمریکا به بهانه آزادی بیان در آن کشور را دارد.

 

وی ادامه داد: تنها راه مبارزه با این جریان تکفیری بصیرت، بصیرت و بصیرت است و در مرحله بعد شناساندن انقلاب اسلامی و تفکرات اسلام ناب و شیعه راستین است.

 

/ م.س 215