فرجام خیانت امت

کد خبر: 29763

وارث: حجت الاسلم حاج احمد پناهیان در گفتاری به بیان نقش هیئات و مجالس روضه در بیداری دلهای نسل مؤمن و خیزش انگیزه‏های پاک و با اخلاص جوانان در جامعه اسلامی پرداختند که در ادامه می خوانید: 

«لَا تُصَلِّ عَلَيَّ أُمَّةٌ نَقَضَتْ عَهْدَ اللَّهِ وَ عَهْدَ أَبِي رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فِي أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلَام»[1]

برای ما هیئتیان لازم است که نقشه راه و جهت‏گیری محافل نورانی خود را بر اساس هدایت قرآن و عترت علیهم السلام تنظیم نماییم. این امر مهم در عصر غیبت ولی الله الاعظم ارواحنا فداه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با سرانگشت هدایت ولیّ معظم فقیه صورت می‏گیرد.

در عصر حاضر کلام امام صادق علیه السلام که فرمودند: «إِنَّ فِي اجْتِمَاعِكُمْ وَ مُذَاكَرَتِكُمْ‏ إِحْيَاءً لِأَمْرِنَا»[2] حجت را برای همگان تمام می‏نماید.

در این مسیر، اجتماع مقدس هیئات و مجالس توسل – خصوصاً در شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) – حماسه‏ای عظیم و مقتدرانه را آفریدند که نقش مؤثری در بیداری دلهای نسل مؤمن و خیزش انگیزه‏های پاک و با اخلاص جوانان در جامعه اسلامی خواهند داشت.

حضرت زهرا (سلام الله علیها) در شکواییه خود از خیانت امت به امر خدای متعال و رسولش (صلی الله علیه و آله و سلم) فریاد می‎زنند: «اللَّهُمَّ إِلَيْكَ نَشْكُو فَقْدَ نَبِيِّكَ وَ رَسُولِكَ وَ صَفِيِّكَ وَ ارْتِدَادَ أُمَّتِهِ عَلَيْنَا وَ مَنْعَهُمْ إِيَّانَا حَقَّنَا»[3] و تصریح می‎فرمایند که سلب حق از ما به جهت خیانت امت اسلامی بوده است. بی‎شک این استغاثه از سوی آن حضرت صرفاً به دشمنیِ برخی از اشخاص که خصومت خود نسبت به ریحانه النبی (سلام الله علیها) را بعد از شهادت رسول الله(صل الله علیه و آله و سلم) آشکار کردند منحصر نمی‎شود. بلکه سایر افراد که از فتنه ایجاد شده در امت اسلامی حرفی به میان نیاوردند نیز خطائی فاحش و ظلمی مضاعف به صدیقه کبری (سلام الله علیها) روا داشتند. عدم اجابت مهاجر و انصار، تردید و شک خواصِّ جبهة حق و حتی عدم دفاع احدی از مسلمین در هنگامه ضرب و شتم بانوی دو عالم باید به خوبی ریشه‏یابی و جریان شناسی شود تا در امت بپاخاسته در این زمان، از ایجاد فتنه‏ای نظیر صدر اسلام به شدت جلوگیری شود.

به نظر می‏رسد حکمی که در آن رهبر معظم انقلاب و مرجع عالیقدر جهان تشیع (دام ظله العالی) اهانت به مقدسات فِرَق اسلامی را حرام دانستند، توجه به برخی از جهات همین امر بوده است. تا دشمنان قسم خورده اسلام ناب، قادر به رخنه در صفوف به هم فشردة جبهة حق، در تقابل با نظام استکبار جهانی نبوده، ناکام و ذلیلانه شکست بخورند.

در این میان الگوگیری از حضرت صدیقه شهیده در جهت استقامت و صبر بر امر حق در کوران شدائد، مصائب و بلایا وظیفه همه ماست و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) تصریح فرموند: «فَاتَّبِعُوا الزُّهَرَةَ»[4] سؤال شد منظور شما از زهره چیست؟ فرمودند زهرای مرضیه (سلام الله علیها) و اگر چنین نبود حضرت ولی عصر امام زمان (عج) نمی‏فرمودند:«امّا فِی إبنةِ رَسُولِ اللهِ لِی أُسوَةٌ حَسَنَةٌ»[5]


امید آنکه بلند کردن فریاد حضرت زهرا(سلام الله علیها) در این زمان و تبیین حقایق این مظلومیت و شهادت جانگداز و اقامه امر حضرتش موجب رضایت خاطر سیدة نساءالعالمین از فرزندان دلسوخته خویش را فراهم سازد.

صد البته که شهدای والا مقام جهت حرکت را با خون خود نشانمان دادند که انتقام سیلی شوم سیاه دلان در جنگ با جبهه جهانی کفر و استکبار جهانی است. باشد که به حقِّ این مستبصرین از شیعیان و مؤمنین، لایق فوز عظیم شهادت گردیم.  

پی نوشت

[1] . بحار الأنوار، ج ‏30، ص 348

[2] . بحار الأنوار، ج ‏71، ص 354

[3] . بحار الأنوار، ج ‏53، ص 19

[4]. الروضة في فضائل أمير المؤمنين علي بن أبي طالب عليهما السلام (لابن شاذان القمي)، ص: 200

[5]. عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآيات و الأخبار و الأقوال، ج‏11، ص 10