حجت الاسلام حسینی: معرفت نسبت به حضرت زهرا(س)را بالاتر ببریم

کد خبر: 30137
مراسم شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام سید میرهاشم حسینی و مداحی حاج حسین سازور ، حاج موسی رضایی و کربلایی علی اصغر ژولیده و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت موج الحسین علیه السلام برگزار شد.

وارث: مراسم شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام سید میرهاشم حسینی و مداحی حاج حسین سازور ، حاج موسی رضایی و کربلایی علی اصغر ژولیده و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت موج الحسین علیه السلام برگزار شد. 

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام حسینی را می خوانید: 

 حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه را بالاتر از این بشناسیم تنها ایشان را با پدر و مادر با عظمتشان نشناسیم بلکه ایشان را با کمالاتشان با زهدشان، صفات کمالیه شان، سبک زندگی ایشان و اوج علم، حیا و عفافشان باید بشناسیم.

حیات فردی و خانوادگی ایشان نیز خیلی عجیب است، زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها را بررسی کنید.

 سوال شد چرا در برخی روایات می فرمایند هوای نفسانی و یا اهوا؛ چرا در یک جا منفرد آمده و جای دیگر جمع آمده؟ فرمودند اگر یک دریچه گناه برای کسی باز شود، توبه نکند و در خانه خدا و اهل بیت علیهم السلام نیاید الباقی دریچه های گناه نیز بر او باز می شوند. تربیت اولاد را جدی بگیرید از قبل ازدواج باید مراقبه داشته باشند. در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است.

 بهترین سبک برای تربیت فرزند این است که اول خود را تربیت کنیم تا بچه هایمان تربیت شوند آنانی که با حضرت زهرا سلام الله علیها این رفتار را کردند از روز اول که نمی خواستند این چنین باشند.

سفارش حضرت زهرا سلام الله علیه که سید طاووس در کتاب خود می آورد این است." کسی که نسبت به نماز سستی کند چقدر بلا بر سرش می آید شما خود را به نماز از هم اکنون عادت دهید تا بچه هایتان نیز با شما نماز بخوانند." 

معرفتمان نسبت به حضرت زهرا سلام الله علیها باید از این هم بالاتر رود.

مقامات عالیه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را بشناسیم، اسمی که برای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بیان گردیده است دال بر مسما است و واقعیت خارجی دارد؛ اینکه می گویند حضرت زهرا سلام الله علیها ؛ " تسعة أسماء عند الله " دارند، خداوند به ویژگی های ملکوتی حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره می کنند تا معرفتمان بالاتر برود چرا که وجود حضرت زهرا سلام الله علیها در ازل و ابد با برکت است.

شبهه فدک خیلی واضح و روشن است زمانی که شخصی صاحب ید است اگر کسی وارد شد و مدعی گردید این باغ متعلق به آن شخص نیست می گویند و الفبای سیره عقلا این است که مدعی باید سند خود را اقامه کند؛ در باغ فدک نیز کارگران حضرت زهرا سلام الله علیها کار می کردند تنها صرف یک قسم از حضرت زهرا سلام الله علیها کفایت می کرد تا ثابت شود باغ متعلق به ایشان است و اگر حضرت فریاد زدند برای آن بود که به مردم بگویند؛ اسلام دارد در یک نقطه مسیرش منحرف می شود و این که می بینیم فریاد می زند برای این است تا بدانید مسیر عقلایی، انسانی عوض شده است. تازه اگر نگوییم طبق اسناد شیعه و سنی صدیقه بودن ایشان ثابت گردیده است.

خباثتی که در سایت ها انجام می دهند این است تمام شبهاتی که علمای بزرگ ما جواب دادند با جواب بیان کرده اند را وارد می کنند و می گویند این سولات را روحانیون شیعه خود قادر نیستند پاسخ دهند  شبهه ای که اکنون در برخی از سایت ها وارد کرده اند و افراد می پرسند آیا آن زمان منزل ها در داشته اند؟ در پاسخ به این شبهه می گویم سوره بقره آیه صد و هشتاد و نه را ملاحضه بفرمایید. " يَسْأَلُونَكَ عَنِ الأهِلَّةِ قُلْ هِيَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاسِ وَالْحَجِّ وَلَيْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوْاْ الْبُيُوتَ مِن ظُهُورِهَا وَلَكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَى وَأْتُواْ الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ " بیت البیوت من اباب ها در این آیه چه معنایی دارد؟ از هزاران سال قبل هم در وجود داشته است.

چند سال قبل که به مدینه رفته بودم مشاهده کردم وهابیون، پانزده هزار وهابی استخدام کرده اند تا صبح و شب تنها مطالعه کنند در مکتب اهل بیت علیهم السلام  و بر علیه اهل بیت علیهم السلام سخن بگویند. سبکشان این است که شبهاتی که خود ما مطرح کرده و برای آن جواب داده ایم آن شبهات را در قالب کتاب مطرح می کنند و می گویند روحانیون شیعه برای این شبهات پاسخی ندارند.

برخی از این هم بالاتر می روند و به کلاس معرفت حضرت زهرا سلام الله علیها وارد می شوند این که ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها چه روزی بود و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به چه صورت بوده است و در این مقوله ها وارد می شوند. خوب است اما وارد شدن در این مقوله خیلی ضعیف است وکافی نیست. اگر چه برخی در ولادت شبهه وارد کردند و گفتند ولادت حضرت حضرت زهرا سلام الله علیها پنج سال قبل از بعثت بود تا با این طیق بگویند حضرت زهرا سلام الله علیها دختر جاهلیت نبوی بوده اند نه زمان بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله تا این راه را باز کنند که اگر خیلفه اول گفته است " حال اگر دختری ناراحت شد چه عیبی دارد " درست باشد و دست بردند در زمان تولد حضرت زهرا سلام الله علیها تا این را توجیح کنند ، قرار نیست کل عمر ما در شبهات بگذرد.

 به کلاس ، شناخت حسب و نسب حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که برای بحث با اهل سنت خوب است وارد شویم؛ آلوسی از بزرگان اهل سنت است و تفسیرشان از حضرت زهرا سلام الله علیها این است که حضرت زهرا سلام الله علیها اصل وجودی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هستند. در ذیل تفسیر سوره دهر و سوره انسان دیگر نمی تواند جلو خود را بگیرد اقرار و اعتراف می کند بخاطر حرمت حضرت زهرا سلام الله علیها خداوند در این آیات چه کرده است  و خدا حرمت حضرت زهرا سلام الله علیها را در این آیات نگه داشته است. " إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَّبْتَلِيهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِيعًا بَصِيرًا ﴿۲)  انَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا ﴿۳﴾إِنَّا أَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ سَلَاسِلَا وَأَغْلَالًا وَسَعِيرًا "

 "و در عدم بودیم مستور وجود و لطف حق ما را می شنید سپس خداوند ما را خلق کرد و در این خلق خداوند دو چیز را ذکر می کند و گویا سمع و بصر خیلی مهم است و اصلی ترین جایی که باید مراقبه کنیم ؛ سمع و بصر است"

 نام مادر ما همۀ قفل ها را باز می کند. اسم فاطمه زهرا سلام الله علیها گره گشا است،  " انما یریدهم رجس اهل بیت و یطهرکم تطهیرا  " مقام عصمت و شفاعت است بالاتر از این مقام تجلی ایشان در انفس و تجلی ایشان در آفات و ملائکه و عرش الهی ، غوغایی در عالم می کند ایشان سن کمی داشتند اما در عالم چه غوغایی می کنند چرا که یک لحظه توقف نکردند.

شناخت حضرت فاطمه سلام الله علیها  از این هم بالاتر می رود اما این برای ما و امثال ما" ما یدرك و لا یوصف " است، مقام اش به جایی می رسد که از ازل به او توسل می کنند طی و زمان برای او خواهد شد و مقام حضرت زهرا سلام الله علیها از این هم بالاتر می رود.

از شیطان پرسیدند : " چه شد جلو خود را گرفتی و سجده بر آدم نکردی ؟ کبر ورزدی و سجده نکردی جزء عالین بودی؟"در کتاب فضایل شیعه به رسول اکرم صلی الله علیه و آله بیان گردیده : " یا رسول الله این عالین چه کسانی بودند که در آن زمان امر به سجده نشدند؟ " رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند " آنان من و امام علی علیه السلام  و حضرت فاطمه سلام الله علیه  و امام حسن علیه السلام و وامام حسین علیه السلام  هستیم، ملائکه تسبیح ما را می کردند و این مقامی است که قابل توصیف نیست.

 در ادامۀ این مراسم  حاج حسین سازور ، حاج موسی رضایی و کربلایی علی اصغر ژولیده و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام  به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.