حجت الاسلام موسوی مطلق: اگر به خدا اعتماد پیدا کردیم، تازه عبادالله شدیم +گزارش تصویری

کد خبر: 31287
جلسه هفتگی هیئت انصارالعباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و مداحی حاج سید محمد جوادی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

وارث: جلسه هفتگی هیئت انصارالعباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و مداحی حاج سید محمد جوادی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام موسوی مطلق را می خوانید:

خلوت یک فرصت برای رشد و تلقی و رسیدن به کمال است. برای انس با معبود و برای محاسبۀ نفس و برای کشیک نفس و برای مراقبه است. طرف به این فکر است که آیا سراغ این معصیت برود یا نرود؟ الان خودش و ماهواره است، آیا نگاه کند یا خیر؟! در فضای مجازی قرار دارد آیا نگاه کند یا نکند؟ در مواجهه با حرام  است، انجام دهد یا نه؟ در مقابل مال حرام است، بگیرد یا نگیرد؟! سخنی که می خواهد بگوید دروغ است، بگوید یا نگوید؟! کینه در دل دارد، بروز بدهد یا ندهد؟! پست ریاستی است، قبول کند یا نکند؟!

تازه سر خط است که مقابل این معصیت هاست، آیا انجام دهد یا ندهد! اگر پیروز شود، قدمی جلو است. دشمن هنوز روبرو نشده است و امید دارد که شما از اول تا آخرش در سرلشگر خودش قرار بگیری. شما هر روز درگیری که گناه کنم یا نکنم! گاهی می بینیم که سطح معارفی پایین است. این قدم اول است.

فرمود: " المؤمن ینظر بنورالله " خدا می بیند.

خانه از بیخ ویران است

خواجه در فکر نقش ایوان است

برخی از بزرگواران بعضی چیزها را تکرار می کنند. یکی از اساتید مکرراً شعری را می خواندند و می فرمودند: با خـداجـویان بی‌ حاصـل، مها تا کـی نشینم؟ باش یـک ساعت خـدا را، تا خـدا را با تـو بینـم

الله اکبر! آدم به جایی برسد که خداجو شود و از دید عده ای خداجوی بی حاصل باشد! آدم باید اعتراف کند:

هفت شهر عشق را عطار گشت

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

ما باید بوی خدا بدهیم. باید بوی حضرت حجة عج‌الله‌تعالی‌فرج‌الشریف بدهیم. باید بوی سیدالشهدا علیه‌السلام بدهیم. ما عمری در این بوستان بوده ایم، هر مناسبتی که پیش می آید، آدم بوی آن مناسبت را بدهد. عطرهای معطری که خداوند متعال خلق نموده است.

روز به روز و لحظه به لحظه از عمرمان می گذرد. خانه از بیخ ویران است. اقلش این است که گناهان کبیره را انجام ندهیم. برخی از گناهان قبحشان هنوز هست. برخی از چیزها بسیار  عادی شده است. مسخره کردن مومنان و به عنوان خیرخواهی، پشت مومنی حرف زدن، دروغ و بی توجهی به نماز.

به تعبیر امام علی علیه‌السلام انسان خودش حساب و کتاب کند. آخر ائمه علیه‌السلام با چه زبانی با ما سخن بگویند؟ ما دوستدار اهل بیت علیه‌السلام هستیم. دوست دارید در آخرت با آنها محشور شوید؟ بله. با صراحت بیان شده است: کسی که نماز را سبک بشمارد، از آنها نیست. امام صادق علیه‌السلام با چه زبانی بیان کند؟ باز هم نماز جایگاهی که باید در زندگیمان داشته باشد، ندارد.

امسال مقام معظم رهبری در حرم امام رضا علیه‌السلام چهار نکته ای در مطالبشان ذکر کردند که یکی از آنها جایگاه نماز بود.

می گویند: مومن با نماز همانند ماهی است. چگونه در آب است؟ با اینکه استفاده ای از آب ندارد. حیات مومن در این است. اگر می خواهید عظمت نماز را بفهمید، پیامبر صلی‌الله علیه وآله وسلم فرمودند: نور چشم من نماز است و فاطمه زهرا سلام‌الله علیها هم نور چشمم است. نماز بسیار عجیب است که معادل با فاطمه زهرا سلام‌الله علیها قرار می گیرد. جایگاهش در زندگی ما کجاست؟

برخی چیزها رزق است. قانون خداست. ضرب المثلی هست که می گوید: از شما حرکت و از خدا برکت. آدم کاری را انجام دهد خداوند برکتش را می رساند. شما به شهر نماز ورود پیدا کنید آن وقت متوجه خواهید شد نماز خواندن یعنی چه.

پیامی که مقام معظم رهبری در کنگرۀ مرحوم آقای قاضی دادند، نکته ای بسیار عجیب بود، فرمودند: من شنیدم و در بعضی آثار خواندم که فرمودند: آدم نمی داند از آقای قاضی چه تعریفی بکند؟! علامه طباطبایی می فرمایند: قاضی دریای توحید است.

این مرد الهی گفته است: من نماز خواندن را از مرحوم آیت الله مرتضی کشوری یاد گرفتم. نماز خواندن تعلیم می خواهد. کسی که در ترک محرماتش مانده، هنوز نیامده است. اگر شما از این مراحل گذر کردید واقعاً به جایی رسیدید که گناه مرتکب نمی شوید، با اینکه پیش می آید ولی بیدی نیستید که با این بادها بلرزید، برخی بسیار سریع می لرزند. وقتی آمد به عبادالله، یعنی به خدا اعتقاد پیدا کرد.

وقتی ابلیس با تمام لشگرش می آید، معلوم است که خبری است. تازه آمده پنجه در پنجه انسان قرار بدهد. عبادالله که شدی یعنی به جایی رسیدی که به خدا اعتماد کنی. بسمه تعالی ما به خدا اعتمادی نداریم. به خدا اعتماد کنیم. هر کسی در جای خودش به خداوند اعتماد کند، انسان ضرر نمی کند.

مرحوم دولابی می فرمودند: خدا مقابل شما دفتری گذاشته است، برای شما احترام قائل شده است. از این اختیارها سوء استفاده نکنید.

فقط گفته است: چون من گفته ام شما خلیفۀ من هستید برایتان احترام قائل هستم شما فقط امضا کنید. برخی حال امضا کردن ندارند. امضا کنید یا نه، عمرمان همانند کتاب است و ورق هایش یکی یکی میرود.

وقتی امضا کردی خودت هم راحت می شوی. اگر به خدا اعتماد پیدا کردیم، تازه عبادالله شدیم. بعد می بینیم که چه دریچه هایی به سویمان باز خواهد شد. از نفس خودتان بپرسید: آیا خدایی که داریم قابل اعتماد است یا نیست؟!

در ادامه این مراسم؛ حاج سید محمد جوادی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.